06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft

RAY LOVE - virágzó tea

Kód: 1310

Hogyan tetszenene önnek egy teáskanna, amelyet a szeretet fénysugára megvilágít? A Ray Love virágzó tea minden szívet megvilágít. A hagyományos módszerrel megkötött tealevelek újjáélesztik a körömvirág virágait. Forró vízzel való felöntés után a teáskanában lassan zöldes-narancs bimbó kibontakozik. Élvezze a teás kikapcsolódását minden érzékével.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
17 575 Ft /250 g 7 030 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2024. 06. 25.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kína
Íz
Íz:
Friss
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
6 éves kortól
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás

Összetétel

Zöld tea, Körömvirág virága

A tea infúziója és íze

A virágzó tea Ray Love enyhén, kissé fanyar ízű. Kiváló minőségű kínai zöld teán alapul, amely megfelel az öntet ízének, aromájának és színének. Amely világossárgás-sárgászöld. A körömvirág virága nem befolyásolja az ital íz-tulajdonságait.

A tea eredete

Mindenekelőtt az első virágzó teákat szórakoztatásra készítették. Szórakoztatni kellett a Song dinasztia császárát, aki Kínában uralkodott a 960-1279 évben. Úgy tűnt, hogy a szándék teljesült, bár soha senki nem gondolta az italt elfogyasztani. A Blooming Tea (másutt Flowering Tea) évszázadok óta fennmaradt és Európában élvezhető. Bár csak a 20. század közepén hozták hozzánk.

A virágzó teák története alig ismert. Ugyanúgy, ahogy továbbra is rejtély előállításuk. Ismert azonban, hogy több száz éve léteznek, és csak a legtapasztaltabb és legügyesebb kínai munkások kötik őket össze.

A kínai tealeveleket kézzel betakarítják, óvatosan elválasztva a felső tippeket az egész levelektől. A betakarítást feldolgozó üzemekbe viszik, ahol a teát óvatosan rázzák, majd 110 ° C-on szárítják. Művészek, mert másnak a virágzó teát készítő emberek nem nevezhetőek, rendkívül óvatosan az előszárított leveleket és tippeket kötik össze a madzaggal. Mint a teáknak, gramm pontossággal mérik a különböző gyógynövények virágát is. Ezután fa tűkkel illesztik be a csokrokba, hogy az öntözés után szépen kinyílhassanak. Végül egy vászonba csomagolják, amelybe minden egyes köteget, rögzítenek és formát kapnak. Az így elkészített golyókat 90 ° C-ra melegített szárítószekrényben helyezzik.

A virágzó teatermelés legnagyobb része a kínai Yunnan tartományból származik. A zöld tea leveleihez liliom, hibiszkusz, krizantém, jázmin, illatvirág vagy körömvirág virágot adnak hozzá. A hagyomány szerint a virágzó tea a hosszú élet szimbóluma, ezért népszerű ajándék a családtagok és a barátok körében.

Egy 100 gramm virágcsomagolásban általában 12-15 golyó van, méretüktől függően. A tea kinyílik néhány másodperctől akár egy percig. 

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea
Orvosi körömvirág
Hatásai - körömvirág

Tea csomagolásának bemutatása 

A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 80 °C Elkészítési idő 3-5 perc

Használati útmutató

  1. Virágzó tea - 1 adag (golyócska), öntse le 0,3 l 80 °C-os vizzel.
  2. A kioldódási idő 3-5 perc.
  3. Egy kinyílt virág többször használható. Az infúziók száma 2-3.
Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


15% KEDVEZMÉNY
MEGGYES KÍSÉRTÉS - gyümölcs tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

MEGGYES KÍSÉRTÉS - gyümölcs tea

Tízből kilenc szakértő a Meggyes kísértés mellett döntene. És az a tizedik? Más ínyencséget választ a kínálatunkból. Biztos nem követ el hibát. A szálas teák a szenvedélyünk, akár gyümölcsökből, akár egyedi teákból készítjük. A meggyes finomság mindenesetre forgalomban marad. Ismerkedjen meg a bodza, mazsola, hibiszkusz és a meggy harmóniájával. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 453 Ft /250 g 5 485 Ft /250 g 2 194 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2024. 06. 25.

LUNG CHING - SÁRKÁNY KÚTJA - zöld tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

LUNG CHING - SÁRKÁNY KÚTJA - zöld tea

Elég csak leírni - Sárkány kútja (Long Jing Xi Hu) és mindenki, aki szereti a minőségi és finom teát, otthon van. A leghíresebb kínai teát felismerheti a lapos, pörkölt, borsó színű leveleiről. A tradicionális teázókban lehet az ősrégi szokások szerint fogják felszolgálni, de otthon kényelmesen előítéletek nélkül elkészítheti. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 963 Ft /250 g 3 585 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2024. 06. 25.

OOLONG TIE KUAN YIN, Kegyelem vas istennője
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

OOLONG TIE KUAN YIN, Kegyelem vas istennője

Az Oolong legmagasabb minősége a legdrágábbak közé is tartozik. A kínai Fujian vas istennőjét a tapasztalt teaszakértők keresik a kivételes ízéért és az aromás tulajdonságaiért. A Gong Fu Chan metódussal ajánlatos elkészíteni. Akkor adja ki magából a legjobbat - gazdag jellem, hosszú utóíz és maximális nemesség. Ezt most Ön is átélheti. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 371 Ft /250 g 2 548 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 2024. 06. 25.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»