06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

RAY LOVE - virágzó tea

Kód: 1310

Hogyan tetszenene önnek egy teáskanna, amelyet a szeretet fénysugára megvilágít? A Ray Love virágzó tea minden szívet megvilágít. A hagyományos módszerrel megkötött tealevelek újjáélesztik a körömvirág virágait. Forró vízzel való felöntés után a teáskanában lassan zöldes-narancs bimbó kibontakozik. Élvezze a teás kikapcsolódását minden érzékével.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
17 575 Ft /250 g 7 030 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 02. 28.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kína
Íz
Íz:
Friss
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
6 éves kortól
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás

Összetétel

Zöld tea, Körömvirág virága

A tea infúziója és íze

A virágzó tea Ray Love enyhén, kissé fanyar ízű. Kiváló minőségű kínai zöld teán alapul, amely megfelel az öntet ízének, aromájának és színének. Amely világossárgás-sárgászöld. A körömvirág virága nem befolyásolja az ital íz-tulajdonságait.

A tea eredete

Mindenekelőtt az első virágzó teákat szórakoztatásra készítették. Szórakoztatni kellett a Song dinasztia császárát, aki Kínában uralkodott a 960-1279 évben. Úgy tűnt, hogy a szándék teljesült, bár soha senki nem gondolta az italt elfogyasztani. A Blooming Tea (másutt Flowering Tea) évszázadok óta fennmaradt és Európában élvezhető. Bár csak a 20. század közepén hozták hozzánk.

A virágzó teák története alig ismert. Ugyanúgy, ahogy továbbra is rejtély előállításuk. Ismert azonban, hogy több száz éve léteznek, és csak a legtapasztaltabb és legügyesebb kínai munkások kötik őket össze.

A kínai tealeveleket kézzel betakarítják, óvatosan elválasztva a felső tippeket az egész levelektől. A betakarítást feldolgozó üzemekbe viszik, ahol a teát óvatosan rázzák, majd 110 ° C-on szárítják. Művészek, mert másnak a virágzó teát készítő emberek nem nevezhetőek, rendkívül óvatosan az előszárított leveleket és tippeket kötik össze a madzaggal. Mint a teáknak, gramm pontossággal mérik a különböző gyógynövények virágát is. Ezután fa tűkkel illesztik be a csokrokba, hogy az öntözés után szépen kinyílhassanak. Végül egy vászonba csomagolják, amelybe minden egyes köteget, rögzítenek és formát kapnak. Az így elkészített golyókat 90 ° C-ra melegített szárítószekrényben helyezzik.

A virágzó teatermelés legnagyobb része a kínai Yunnan tartományból származik. A zöld tea leveleihez liliom, hibiszkusz, krizantém, jázmin, illatvirág vagy körömvirág virágot adnak hozzá. A hagyomány szerint a virágzó tea a hosszú élet szimbóluma, ezért népszerű ajándék a családtagok és a barátok körében.

Egy 100 gramm virágcsomagolásban általában 12-15 golyó van, méretüktől függően. A tea kinyílik néhány másodperctől akár egy percig. 

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea
Orvosi körömvirág
Hatásai - körömvirág

Tea csomagolásának bemutatása 

A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 80 °C Elkészítési idő 3-5 perc

Használati útmutató

  1. Virágzó tea - 1 adag (golyócska), öntse le 0,3 l 80 °C-os vizzel.
  2. A kioldódási idő 3-5 perc.
  3. Egy kinyílt virág többször használható. Az infúziók száma 2-3.
Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


VIRÁGZÓ MANDULA - virágzó tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

VIRÁGZÓ MANDULA - virágzó tea

Tealevelek és virágok tiszta golyókba kötve, nehéz feladat. Nagyon ügyes kezek és tökéletesen előkészített alapanyagok szükségesek hozzá. A virágzó tea annyi örömöt tud okozni, amennyit egy gyönyörű vizuális és kiváló íz élmény tud nyújtani.  Töltsön egy nyugodt pillanatot virágzó tea társaságában jázmin és krizantém kíséretében. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
21 171 Ft /250 g 8 468 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 02. 28.

ARANYRÖG - virágzó tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ARANYRÖG - virágzó tea

Valóban úgy néz ki ez a következő virágzó tea. De ne hagyja magát félrevezetni - ez nem fog csak úgy a felszínen mozdulatlanul feküdni. Abban a pillanatban, ahogy az Aranyrög kapcsolatba lép vízzel, lassan kezd kinyílni és gyönyörű két színű virág nő ki belőle. Segít a feszültség oldásában és fáradtság során, valamint visszahozza az életkedvet. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
21 438 Ft /250 g 8 575 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 02. 28.

FEKETE GYÖNGY - virágzó tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FEKETE GYÖNGY - virágzó tea

Ritkaság - Fekete tea kézzel kötve, úgy, hogy 1 golyó egy nagy bögre teára elég legyen, a leöntés után a tea csodás gyöngyökbe, rózsaszínes -pirosas virágokba rügyezik.  Ennek a virágzó teának egyedülálló az íz kombinációja: a fekete tea és az édeskés virágok. 100 g csomagolásban kb.15 virágzó golyó található. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
23 127 Ft /250 g 9 251 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 02. 28.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»