06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

RAY LOVE - virágzó tea

Kód: 1310

Hogyan tetszenene önnek egy teáskanna, amelyet a szeretet fénysugára megvilágít? A Ray Love virágzó tea minden szívet megvilágít. A hagyományos módszerrel megkötött tealevelek újjáélesztik a körömvirág virágait. Forró vízzel való felöntés után a teáskanában lassan zöldes-narancs bimbó kibontakozik. Élvezze a teás kikapcsolódását minden érzékével.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
17 575 Ft /250 g 7 030 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 2023. 06. 01.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kína
Íz
Íz:
Friss
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
6 éves kortól
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás

Összetétel

Zöld tea, Körömvirág virága

A tea infúziója és íze

A virágzó tea Ray Love enyhén, kissé fanyar ízű. Kiváló minőségű kínai zöld teán alapul, amely megfelel az öntet ízének, aromájának és színének. Amely világossárgás-sárgászöld. A körömvirág virága nem befolyásolja az ital íz-tulajdonságait.

A tea eredete

Mindenekelőtt az első virágzó teákat szórakoztatásra készítették. Szórakoztatni kellett a Song dinasztia császárát, aki Kínában uralkodott a 960-1279 évben. Úgy tűnt, hogy a szándék teljesült, bár soha senki nem gondolta az italt elfogyasztani. A Blooming Tea (másutt Flowering Tea) évszázadok óta fennmaradt és Európában élvezhető. Bár csak a 20. század közepén hozták hozzánk.

A virágzó teák története alig ismert. Ugyanúgy, ahogy továbbra is rejtély előállításuk. Ismert azonban, hogy több száz éve léteznek, és csak a legtapasztaltabb és legügyesebb kínai munkások kötik őket össze.

A kínai tealeveleket kézzel betakarítják, óvatosan elválasztva a felső tippeket az egész levelektől. A betakarítást feldolgozó üzemekbe viszik, ahol a teát óvatosan rázzák, majd 110 ° C-on szárítják. Művészek, mert másnak a virágzó teát készítő emberek nem nevezhetőek, rendkívül óvatosan az előszárított leveleket és tippeket kötik össze a madzaggal. Mint a teáknak, gramm pontossággal mérik a különböző gyógynövények virágát is. Ezután fa tűkkel illesztik be a csokrokba, hogy az öntözés után szépen kinyílhassanak. Végül egy vászonba csomagolják, amelybe minden egyes köteget, rögzítenek és formát kapnak. Az így elkészített golyókat 90 ° C-ra melegített szárítószekrényben helyezzik.

A virágzó teatermelés legnagyobb része a kínai Yunnan tartományból származik. A zöld tea leveleihez liliom, hibiszkusz, krizantém, jázmin, illatvirág vagy körömvirág virágot adnak hozzá. A hagyomány szerint a virágzó tea a hosszú élet szimbóluma, ezért népszerű ajándék a családtagok és a barátok körében.

Egy 100 gramm virágcsomagolásban általában 12-15 golyó van, méretüktől függően. A tea kinyílik néhány másodperctől akár egy percig. 

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea
Orvosi körömvirág
Hatásai - körömvirág

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 80 °C Elkészítési idő 3-5 perc

Használati útmutató

  1. Virágzó tea - 1 adag (golyócska), öntse le 0,3 l 80 °C-os vizzel.
  2. A kioldódási idő 3-5 perc.
  3. Egy kinyílt virág többször használható. Az infúziók száma 2-3.
Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


ARANYRÖG - virágzó tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ARANYRÖG - virágzó tea

Valóban úgy néz ki ez a következő virágzó tea. De ne hagyja magát félrevezetni - ez nem fog csak úgy a felszínen mozdulatlanul feküdni. Abban a pillanatban, ahogy az Aranyrög kapcsolatba lép vízzel, lassan kezd kinyílni és gyönyörű két színű virág nő ki belőle. Segít a feszültség oldásában és fáradtság során, valamint visszahozza az életkedvet. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
21 438 Ft /250 g 8 575 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 2023. 06. 01.

SZERELEM VIRÁGA - virágzó tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

SZERELEM VIRÁGA - virágzó tea

Aki már fogott a kezében tealeveleket golyóba kötve, rögtön felkeltette a kíváncsiságát. Hogyan is "virágzik ki" a tea. Milyen színekben?  És milyen lesz az íze? Szerezzen be Szerelem virágát és meglátja. Mi csak annyit árulunk el, hogy zöld tealevelek szép piros amaránt virágokkal vannak kézzel összekötve. Egy szót se többet! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
18 696 Ft /250 g 7 478 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 2023. 06. 01.

VIRÁGZÓ LILIOM - virágzó tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

VIRÁGZÓ LILIOM - virágzó tea

Kizárólag a császári asztalra tartozott. Később, mintha elveszett volna, de újból fel lettek fedezve és attól kezdve a kínálatunkban is megtalálható. Az úgynevezett virágzó teák Kínához tartoznak, mint a porcelán és a papír. Az egyedi szépségük viszont a belsejükben rejtőzik. Forró vízzel való leöntés után a zöld kavics kinyílik és a belsejében lévő színes virágnak teret adva a felszínig kilép. Mesés előadás! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
20 920 Ft /250 g 8 368 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 2023. 06. 01.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »