NEPAL HIMALAYAN JUN CHIYABARI BIO - zöld tea
Képzelje magát egy csésze teával a híres kertbe, amelynek teacserjéi közvetlenül a világ fenséges tetője alatt nőnek. De a himalájai hegyek közelsége nem minden, ami a Nepal Himalayan Jun Chiyabari Bio valódi ritkasággá teszi. Elsősorban a termesztők szenvedélye a tisztességes kivitelezés iránt szenvedélyezte a teát az aromák és ízek egyedülálló keverékével.
Összetétel
Zöld tea Nepál Jun Chiyabari BIO 100%Az infúzió színe és íze
Az infúzió gyönyörű narancssárga színű, gazdag árnyalattal, és zöld teának édes ízű, nem nagyon gyakori az érett sárgabarackos íz a zöld tea esetében.
A tea eredete
A Jun Chiyabari Tea kert Dhankuta hegyvidéki városában található Nepál keleti részén. Noha története viszonylag rövid, az abból származó teák hamarosan hírnevet szereztek első osztályú minőségük, kivételes ízük és bódító aromájuk miatt.
A kert alapítói kihasználták azt a tényt, hogy a helyi éghajlat a közeli Darjeelingre emlékeztet, amely az azonos nevű teáiból ismert. A kínai teanövények (Camellia sinensis) a szükséges ásványi anyagokat a Jun Chiyabariban a talajban gazdag tartalékokból nyerik. A bőséges esőzésekkel és a friss hegyi levegővel, amely lelassítja a levél növekedését, ideális természetes körülmények között vannak. A biogazdálkodás minimális szükségtelen emberi beavatkozással és a pontosan követett hagyományos feldolgozási módszerekkel a Nepal Himalayan Jun Chiyabari Bio zöld tea exkluzív ügye.
Az ezüst hegyekkel ellátott robosztus leveleket, valamint az azt követő szabálytalan csavaráskori kézzel betakarítják. A tea még a szárítás után is intenzív mohászöld színű és természetes virágos-gyümölcs aromával rendelkezik. Az infúzió kezdetben aranysárga, zöld tükrökkel, de egy idő után gyönyörű narancssárga színűvé válik.
Tea csomagolásának bemutatása
A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.
Tea elkészítése
70-80 °C | 2-3 perc | 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez |
Használati útmutató
Öntse le a zöld teát 70-80 ° C vízzel 1 teáskanál és 1,5–2 dl víz arányában. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
A magasabb hőmérsékletű vízzel történő öntözés a tea ízét és illatát rosszabbá teheti.
Áztatási idő 2 perc (fedett csészében),majd szűrje.
A teát háromszor lehet felönteni.
Tanácsra van szüksége?
11. 10.