06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft

Mórmályva virág(Malva mauritiana) - gyógynövény

Kód: 1622


Egyszóval gyönyörű. Pontosan ez jut eszébe, amikor ezt a kincset teáskannába önti. A gyönyörű színű szárított virágok talán sajnálatosak az infúzió elkészítésében, de hiddje el, a test meg fogja hálálni. Azonnal forró vízze valló leöntés után egy igazán nagy meglepetés vár Önre, ezért ne hezitáljon, és próbálja ki.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 507 Ft /250 g 4 603 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 10. 1. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
EU
Íz
Íz:
Édeskés, Gyengéd
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
3 éves kortól

Összetétel

Mályva virágok 100%

A gyógynövény infúziója és íze

Az infúzió egy nagyon speciális zöld és kék tónusú kombinációval rendelkezik az áztatás utolsó szakaszában. Íze kellemesen édes, erős gyógynövényes vonallal.

A gyógynövény eredete

A mór mályva nagyon közeli rokona az erdei mályvának, amely megfelel latin nevének Malva sylvestris var. Mauritiusi. Főleg az Ibériai-félszigeten és Észak-Afrika területein növekszik. Ez egy évelő, örökzöld növény, amely 1,5 méteres magasságot ér el. Akár öt centiméteres lila virágokkal, a természetben figyelmen kívül hagyhatatlan.

Bár a mórmályva meglehetősen gyakran megtalálható réteken és legelőkön, a fitoterápia (növényekkel történő kezelés) céljából ellenőrzött termesztése előnyben részesítendő. Jobban véd az alkalmatlan környezet káros hatásaitól, és megkönnyíti a jótékony anyagok minőségének és mennyiségének fenntartását a szervezetben.

A virágokat, a levelekhez hasonlóan, hazájukban mindig is könnyen hozzáférhetőnek és erejük által mégis a természetes gyógyítás kivételes oszlopának tekintették. A teljes virágzás után gondosan összegyűjtjük, majd közvetlen napfényben hagyjuk megszáradni. Belső és külső használatra ezeket macerálják, vagy főzetet készítenek belőlük. De kiválóak úgynevezett ehető dekorációként is. Csodálatosan illik salátákhoz, valamint zabkása és desszertek köreteként. A gasztronómia világán kívül szövetek festésére is használják őket, ami a mágikus árnyalatok miatt nem meglepő.

A mórmályva virág a teavilág ilyen kaméleonja. A forró vízzel való forralás pillanatában gyönyörű kék ​​infúziót kap, amely fokozatosan zöldes-kék színűre változik. Ha azonban hozzáad néhány csepp citromot, mint egy varázspálca, a főzet rózsaszínűvé válik. Garantáltan hatékony látvány a látogatók és a finom gyógyteák kedvelői számára.

Hatásai - teák

Mályva virág
Hatásai - mályva virág

Gyógynövények csomagolásának bemutatása

Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 100 °C Elkészítési idő 8-10 perc Mennyiség 1,5-2 teáskanál 2-2,5 dl vízhez

Használati útmutató

Öntse le a gyógynövényt 100 °C vízzel 1,5 -2 teáskanál 2-2,5 dl arányában.
Teáskannába való készítéskor adjon 1-2 teáskanállal többet hozzá.
Áztatási idő 8-10 perc (fedett csészében),majd szűrje le.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


HIBISZKUSZ VIRÁG - karkade
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

HIBISZKUSZ VIRÁG - karkade

Gyönyörű, nagy és piros a hibiszkusz virága, mint ahogy azt már ismeri. De tudta, hogy Ázsiában, Afrikában, Tájföldön és Kelet-Amerikában nagyon kedvelt gyógynövény frissítő italok készítéséhez? Lekvárok, gyümölcslevek készülnek belőle és ételek fűszerezésére is használják... Ugyanis a hibiszkusz virága kellemesen savanyú ízű és ráadásul sok pozitív hatása van az egészségre. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
3 169 Ft /250 g 1 268 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 10. 1. 2021

KÉK TEA - gyógynövény (Clitoria ternatea)
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KÉK TEA - gyógynövény (Clitoria ternatea)

Hívják úgy is hogy,pillangó borsóvirág. Vagy még kevésbé prózai klitoria. És tud meglepetést okozni! A váratlanul gyönyörű türkiz árnyalatok vízének festése mellett olyan anyagokat is tartalmaz, amelyek minden irányba elősegítik az egészséget. Évszázadokon keresztül az Ayurveda használta, de a modern tudomány hatásait alapos vizsgálatnak veti alá. Nem vásárolhat kék teát a szupermarketben. Ez egy ritkaság.Fogyaszthatja magába, vagy adjon hozzá néhány szárított virágot… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

ÖKÖRFARKKÓRÓ VIRÁG (Verbascum densiflorum) - gyógynövény
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ÖKÖRFARKKÓRÓ VIRÁG (Verbascum densiflorum) - gyógynövény

A feltűnő sárga ökörfarkkóró a virágoskertek üdvözlő díszítésre. Az otthoni gyógyszertárunkban is helyet kell kapniuk. Az egyik legrégebbi gyógyszer a földönkívüli hatású gyógynövényként ismert. Az igazság továbbra is fennáll, hogy aki köhög, fáj az izmai, reumás, vagy aggódik a nem gyógyuló sebek miatt, az ökörfarkkóró után nyúl. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
4 972 Ft /250 g 1 989 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 10. 1. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »