06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

KOREA JEJU BIO - zöld tea

Kód: 893
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Csodálatos tea enyhe ízzel és édes befejezéssel a szubtrópusi Jeju szigetéről a teáskannája felé tart. Élvezzen minden kortyot, mert valóban egyedülálló. Mint a hely, ahol felnőtt. Egy csodálatos ország vulkanikus kráterekkel, titokzatos szobrokkal, változatos kultúrával és csodálatos természettel évek óta vonzza az utazók figyelmét. Mostantól minden Manu rajongó érdeklődésének középpontjában áll.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 388 Ft /250 g 4 555 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 04. 24.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Korea
Vidék
Vidék:
Jeju
Íz
Íz:
Édeskés, Gyengéd
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Zöld tea Korea Jeju Bio 100%

A tea főzete és íze

A Korea Jeju OP BIO főzete sárgászöld színű, friss illatú, finom édes ízű.

A tea eredete

Ha szeretne egy kicsivel többet megtudni a zöld teáról, amely Jeju (Jeju) ültetvényéről származik, egy kis kirándulást kell megtennie az O'Sulloc múzeumba. Seogwangdawon közelében található, egész évben 9-től 18-ig tartó nyitvatartással. Az építményt, amely egy csésze zöld teát ábrázol, és teakertek veszik körül, biztos nem fogja elkerülni.

De ha nem tudna eljutni erre a csodálatos helyre, olvassa el, amit mi mesélünk a gyönyörű koreai Jeju OP BIO leveleiről.

A teafákat buddhista szerzeteseket hozták Koreába a 7. században. A 14. századig a teakertek a vidék, és kultúra általános részei voltak. A politikai változások megjelenésével a buddhizmust betiltották, a templomaikat, és a teaültetvényeiket megsemmisítették. Csak 1945 után, miután megszerezték a függetlenségüket, kezdték a koreaiak megújítani a teakertjeiket. Konkrétan Jeju szigetén használták fel a gazdák a vulkáni talaj, és a szubtrópusi klíma előnyeit. A sziget nagy előnye az is, hogy semmilyen ipari szennyezés nem érinti. Másrészt a tea termelését megnehezíti a villamos energia hiánya. A Jeju-t, Japánnal ellentétben, téli fagyok is sújtják, amelyek a teafák termelésére negatív hatással vannak. Ennek elkerülése céljából a teaültetvények ventilátorokkal vannak felszerelve, hogy elfúják a hideg szelet a cserjéktől. Hasonló szolgáltatást nyújtanak a vízpermetezők, amelyek a száraz aszály idején is segítenek megőrizni a növények frissét. Hogy még mi is tartozik Jeju szigetéhez? A Tolharubang nevű törpék csodálatos kőfigurái, amelyekről senki sem tudja, hogy hogyan, és honnan kerültek a szigetre. Továbbá a búvárnők - akik az egész családot ellátták a tenger gyümölcseinek eladásából származó pénzzel. A víz alatt állítólag akár 2 percig is kibírtak levegő nélkül. Ma már

körülbelül 70 évesek... Néhányan közülük még mindig aktívan halásznak, homárt, kagylókat és a rákokat.

A Kína és Japán között fekvő szigetről származó zöld teát később gyűjtik be, mint például Japánban. Az innen származó teafák levelei is nagyobbak. A tealevelek olajzöld színűek, amelyeket nagyon lassan és finoman szárítják. Így tartják meg magukban a levelek az egészségre pozitívan ható anyagait, és a kellemes édes ízüket.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.

Használati útmutató

  1. A Korea Jeju OP BIO-t öntse le 70-80 ° C-os vízzel 12-15 grammot literenként adagoljuk.
  2. Áztatási idő 1-2 perc.
  3. Ebből a teából akár 3 öntetet is készíthet.
Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

11. 7.

Értékelés: kitűnő
Számomra fűízű, de ugyanakkor nagyon friss, még a önlet színe is friss. Ha csak a sárkány kútját itta eddig, érdemes kipróbálni, mint újdonságot, hogy feldobja a helyzetet. És érdemes kipróbálni a hideg főzetet is, ezt szeretem a legjobban ebben a teában.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


FOG TEA BIO - zöld tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

FOG TEA BIO - zöld tea

A Fog Tea nemes tea, amely a magas hegyek ködjében született. A Poyeng tó és a Yangtze folyó felett található teakertből hoztuk. Tea a ködből, ahogy a Fog Teát hívják, nagyon kellett igyekeznie, hogy elkapja a nap sugarait. Ezért tartalmaz sok klorofillt, aromás anyagot és polifenolt. Édes ízű, megszólítja a kezdő teázót is és a gyakorlott teaimádót is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 595 Ft /250 g 3 438 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 04. 24.

JAPAN BANCHA PREMIUM - zöld tea
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

JAPAN BANCHA PREMIUM - zöld tea

Erős, hosszú levelek, finom aroma, magas antioxidáns tartalom - ez a Bancha, zöld tea, amelyet a Japánok leggyakrabban étel mellé szolgálnak. Ihatja minden nap, ugyanis kevés teint tartalmaz, az íze kellemes és a hatásai nyugtatóak. Nem lehet megunni. A Bancha megismerése alap minden teaimádó számára. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 880 Ft /250 g 3 552 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 04. 24.

MILK OOLONG
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

MILK OOLONG

A tej, ahogy tudjuk, lágy, sima, bársonyos, édes... Milyen lehet a tejes Oolong? Teljesen ugyanaz! A Milk Oolong, a tajvani finomság szokatlanul puha ízű és édeskés aromájú. Olyan lélegzetelállító tájon termesztik, melyhez duzzadt hegyek és zöld lejtők tartoznak. Termelésére a legnagyobb figyelmet fordítják. Nem csoda tehát, hogy a legmagasabb értékűek közé tartozik. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 569 Ft /250 g 4 227 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2024. 04. 24.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»