06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Korea Jeju Jeoncha Gwarang Bio - zöld tea

Kód: 1706

Beleszerett a japán zöld teákba, de még mindig kíváncsian keres valami újat, ismeretlent? Ezután leplezetlen örömmel mutatjuk be Önöknek a Három bőség szigetéről származó dél - koreai ritkaságot, amely varázslatos tónusokkal teli friss fuvallatát hozza a hagyományos gyakorlatokba, amelyekben büszkén uralkodik az umami összetéveszthetetlen ötödik íze, mindezt organikus minőségben.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 268 Ft /250 g 3 707 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 10. 20. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Korea
Vidék
Vidék:
Jeju
Íz
Íz:
Umami, Teljes, Füves
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Korea Jeju Jeoncha Gwarang BIO 100%

A tea infúziója és íze

Az infúzió gyönyörű arany árnyalatú, zöld visszaverődésekkel. Az íze telt, kellemes füves és mogyorós árnyalatokkal és intenzív umami csipetkével, a lecsengésben nem érezhető fanyarsággal.

A tea eredete

Jeju Dél -Korea legnagyobb szigete, és meg kell mondani, hogy nagy büszkesége. 2011 -ben felkerült a világ hét természeti csodájának listájára. Hatalmas lávabarlangjai és a Seongsan Ilchulbong vulkáni kráter 4000 évvel ezelőtt emelkedtek ki a tengerből, még az UNESCO listáján is szerepel.

Emellett a szigeten található Dél-Korea legmagasabb hegye, a Halla-san oromzatos vulkán, amely óriási részesedéssel bír az itt előállított teák édességében. Ennek köszönhetően a helyi talaj ásványi anyagokban gazdag, amelyek rendkívül fontosak a kivételes tea előállításához. Ha hozzáadja a friss tengerparti éghajlatot, a sziget elszigeteltségét és különösen az ökológiai termesztést, szükségtelen emberi beavatkozás nélkül, akkor olyan teát kap, amelynek egyszerűen nem lehet ellenállni.

A Jeonchát a japán hagyományos módszer szerint dolgozzák fel. A mély smaragd nagy leveleket óvatosan megpárolják, majd vékony, lapos központú tűkké sodorják. Öntözés után gyönyörű, ép levelek látványára számíthat, amely zöldes varázsát adja az infúziónak. A Jeonchát gyakran a senchához hasonlítják, de a Jeju -sziget koreai tájának varázsa megkülönböztető varázst kölcsönöz neki.

A koreai Jeju Jeoncha Gwarand BIO -t azért is nagy ritkaságnak tartják, mert a gőzölés nem a koreai teák feldolgozásának egyik fő módja. A kíméletes megközelítésnek köszönhetően azonban a levelek megőrzik egyedi aromájukat és kerek, tartós ízüket, amelyek emlékeztethetnek a népszerű gyokuróra. A Jeoncha azonban főleg ideális kezdete egy új napnak, amelyet az egyedi umami élménynek köszönhetően még jobban vár.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 70-80 °C Elkészítési idő 2-3 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

Tegyen 1 teáskanál zöld teát 1,5-2 dl vízhez 1 teáskanálnyi mennyiségben.
Öntse le a zöld teát 70-80 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.A magasabb hőmérsékletű vízzel való felöntés a tea rosszabb ízét és aromáját eredményezheti.
Áztatási idő 2-3 perc (lefedett csészében), majd szűrje le.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


JAPAN SENCHA BIO - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JAPAN SENCHA BIO - zöld tea

A Japán Miyazaki nemcsak turisták által látogatott egyik kedvenc reszort. A prefektúrát a Kjusu szigetén főleg teaszakértők látogatják. A Bio Sencha az egyik példája a helyi hagyományos termelésnek. Kitűnő tea friss és könnyed ízzel egész napos kortyolgatásra alkalmas. A teakertek, amelyekből szállítjuk, magasabb tengerfeletti magasságban vannak elterjedve, ahol a teafák természetes módon vannak nevelve. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 366 Ft /250 g 2 146 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 10. 20. 2021

TANZANIA FOP LUPONDE BIO - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

TANZANIA FOP LUPONDE BIO - zöld tea

Szüretkor 80 kilo tealevelet szüretelnek naponta. Ez nem sok. De a tanzániai Luponde kertjében nagyobb hangsúlyt fektetnek a minőségre a mennyiség helyett. Az ottani BIO zöld tea már 1944-ben bizonylattal rendelkezett. Kitűnő, telt ízű és virágillatú. Egész nap kortyolgathatja, épphogy tartalmaz koffeint. Kedvre derít, frissít és simogat. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 704 Ft /250 g 2 282 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 10. 20. 2021

JAPAN KAMAIRICHA BIO – zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JAPAN KAMAIRICHA BIO – zöld tea

Tealevelet a serpenyőre? Az egyedülálló kamairicha zöld tea esetében a válasz határozottan igen! Sőt, a nehéz, vasból készült serpenyő alkalmazása az alfája, és az omegája a kamairicha zöld tea előállításának. Az úgynevezett „kínai módszer”, vagyis a száraz levegővel való perzselés manapság Japánban szerte nagyon ritka. És, maga a kamairicha is valódi ritkaság - egyes források szerint az egész japán tea termelésnek csak egy százalékát teszi ki. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
20 732 Ft /250 g 8 293 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 10. 20. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »