06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Korea Jeju Jeoncha Gwarang Bio - zöld tea

Kód: 1706

Beleszerett a japán zöld teákba, de még mindig kíváncsian keres valami újat, ismeretlent? Ezután leplezetlen örömmel mutatjuk be Önöknek a Három bőség szigetéről származó dél - koreai ritkaságot, amely varázslatos tónusokkal teli friss fuvallatát hozza a hagyományos gyakorlatokba, amelyekben büszkén uralkodik az umami összetéveszthetetlen ötödik íze, mindezt organikus minőségben.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 431 Ft /250 g 4 172 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk hétfő, 2022. 07. 04.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Korea
Vidék
Vidék:
Jeju
Íz
Íz:
Umami, Teljes, Füves
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Korea Jeju Jeoncha Gwarang BIO 100%

A tea infúziója és íze

Az infúzió gyönyörű arany árnyalatú, zöld visszaverődésekkel. Az íze telt, kellemes füves és mogyorós árnyalatokkal és intenzív umami csipetkével, a lecsengésben nem érezhető fanyarsággal.

A tea eredete

Jeju Dél -Korea legnagyobb szigete, és meg kell mondani, hogy nagy büszkesége. 2011 -ben felkerült a világ hét természeti csodájának listájára. Hatalmas lávabarlangjai és a Seongsan Ilchulbong vulkáni kráter 4000 évvel ezelőtt emelkedtek ki a tengerből, még az UNESCO listáján is szerepel.

Emellett a szigeten található Dél-Korea legmagasabb hegye, a Halla-san oromzatos vulkán, amely óriási részesedéssel bír az itt előállított teák édességében. Ennek köszönhetően a helyi talaj ásványi anyagokban gazdag, amelyek rendkívül fontosak a kivételes tea előállításához. Ha hozzáadja a friss tengerparti éghajlatot, a sziget elszigeteltségét és különösen az ökológiai termesztést, szükségtelen emberi beavatkozás nélkül, akkor olyan teát kap, amelynek egyszerűen nem lehet ellenállni.

A Jeonchát a japán hagyományos módszer szerint dolgozzák fel. A mély smaragd nagy leveleket óvatosan megpárolják, majd vékony, lapos központú tűkké sodorják. Öntözés után gyönyörű, ép levelek látványára számíthat, amely zöldes varázsát adja az infúziónak. A Jeonchát gyakran a senchához hasonlítják, de a Jeju -sziget koreai tájának varázsa megkülönböztető varázst kölcsönöz neki.

A koreai Jeju Jeoncha Gwarand BIO -t azért is nagy ritkaságnak tartják, mert a gőzölés nem a koreai teák feldolgozásának egyik fő módja. A kíméletes megközelítésnek köszönhetően azonban a levelek megőrzik egyedi aromájukat és kerek, tartós ízüket, amelyek emlékeztethetnek a népszerű gyokuróra. A Jeoncha azonban főleg ideális kezdete egy új napnak, amelyet az egyedi umami élménynek köszönhetően még jobban vár.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 70-80 °C Elkészítési idő 2-3 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

Tegyen 1 teáskanál zöld teát 1,5-2 dl vízhez 1 teáskanálnyi mennyiségben.
Öntse le a zöld teát 70-80 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.A magasabb hőmérsékletű vízzel való felöntés a tea rosszabb ízét és aromáját eredményezheti.
Áztatási idő 2-3 perc (lefedett csészében), majd szűrje le.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


PI LO CHUN - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

PI LO CHUN - zöld tea

Nyugodt reggeli a kertben, délutáni találkozó a barátokkal...ezek tökéletes lehetőségek a zöld teák hosszú ízlelgetésére. Ezért nem hiányozhat egy háztartásból sem a Pi Lo Chun - varázslatos ital édesen lágy ízzel és virág aromával. Szilvafák és barackfák között nő és kizárólag az év egy napján szüretelik. Maga a tökély! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 000 Ft /250 g 2 000 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk hétfő, 2022. 07. 04.

JOONGJAK PLUS BIO - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JOONGJAK PLUS BIO - zöld tea

Miért olyan kellemes, friss és illatos a dél-koreai Joongjak? Egyedülálló tulajdonságait  a termékeny  vulkánikus talajon szerezte, amelyen nevelkedett, kristálytiszta víznél, amely öntözte és a kellemes éghajlat, amely körülölelte. Korea a minőségi teatermelők egyike, és az utóbbi években a termelését ismét a keresettek közé sorolják. Az organikus gazdálkodási mód a kártyáiba játszik! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 446 Ft /250 g 4 178 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk hétfő, 2022. 07. 04.

KOREA JEJU SEJAK DURIN BIO - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KOREA JEJU SEJAK DURIN BIO - zöld tea

Zöld tea csak Japánból vagy Kínából? Kizárt dolog.  Még Dél -Koreában is találhat teakerteket, ahol egyszerűen tudják,mit hogyan kell csinálniuk. És mi mással lehetne ezt jobban kideríteni, mint az exkluzív és kivételes koreai Jeju Sejak Durin BIO -t, megkóstolni amely tökéletesen illeszkedő friss aromát és csodálatos ízt ötvöz, amelyet pompás és intenzív umami tesz teljessé. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 708 Ft /250 g 5 883 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk hétfő, 2022. 07. 04.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »