06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Korea Jeju Jeoncha Gwarang Bio - zöld tea

Kód: 1706

Beleszerett a japán zöld teákba, de még mindig kíváncsian keres valami újat, ismeretlent? Ezután leplezetlen örömmel mutatjuk be Önöknek a Három bőség szigetéről származó dél - koreai ritkaságot, amely varázslatos tónusokkal teli friss fuvallatát hozza a hagyományos gyakorlatokba, amelyekben büszkén uralkodik az umami összetéveszthetetlen ötödik íze, mindezt organikus minőségben.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 681 Ft /250 g 3 872 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2022. 1. 21
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Korea
Vidék
Vidék:
Jeju
Íz
Íz:
Umami, Teljes, Füves
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Korea Jeju Jeoncha Gwarang BIO 100%

A tea infúziója és íze

Az infúzió gyönyörű arany árnyalatú, zöld visszaverődésekkel. Az íze telt, kellemes füves és mogyorós árnyalatokkal és intenzív umami csipetkével, a lecsengésben nem érezhető fanyarsággal.

A tea eredete

Jeju Dél -Korea legnagyobb szigete, és meg kell mondani, hogy nagy büszkesége. 2011 -ben felkerült a világ hét természeti csodájának listájára. Hatalmas lávabarlangjai és a Seongsan Ilchulbong vulkáni kráter 4000 évvel ezelőtt emelkedtek ki a tengerből, még az UNESCO listáján is szerepel.

Emellett a szigeten található Dél-Korea legmagasabb hegye, a Halla-san oromzatos vulkán, amely óriási részesedéssel bír az itt előállított teák édességében. Ennek köszönhetően a helyi talaj ásványi anyagokban gazdag, amelyek rendkívül fontosak a kivételes tea előállításához. Ha hozzáadja a friss tengerparti éghajlatot, a sziget elszigeteltségét és különösen az ökológiai termesztést, szükségtelen emberi beavatkozás nélkül, akkor olyan teát kap, amelynek egyszerűen nem lehet ellenállni.

A Jeonchát a japán hagyományos módszer szerint dolgozzák fel. A mély smaragd nagy leveleket óvatosan megpárolják, majd vékony, lapos központú tűkké sodorják. Öntözés után gyönyörű, ép levelek látványára számíthat, amely zöldes varázsát adja az infúziónak. A Jeonchát gyakran a senchához hasonlítják, de a Jeju -sziget koreai tájának varázsa megkülönböztető varázst kölcsönöz neki.

A koreai Jeju Jeoncha Gwarand BIO -t azért is nagy ritkaságnak tartják, mert a gőzölés nem a koreai teák feldolgozásának egyik fő módja. A kíméletes megközelítésnek köszönhetően azonban a levelek megőrzik egyedi aromájukat és kerek, tartós ízüket, amelyek emlékeztethetnek a népszerű gyokuróra. A Jeoncha azonban főleg ideális kezdete egy új napnak, amelyet az egyedi umami élménynek köszönhetően még jobban vár.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 70-80 °C Elkészítési idő 2-3 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

Tegyen 1 teáskanál zöld teát 1,5-2 dl vízhez 1 teáskanálnyi mennyiségben.
Öntse le a zöld teát 70-80 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.A magasabb hőmérsékletű vízzel való felöntés a tea rosszabb ízét és aromáját eredményezheti.
Áztatási idő 2-3 perc (lefedett csészében), majd szűrje le.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


JOONGJAK PLUS BIO - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JOONGJAK PLUS BIO - zöld tea

Miért olyan kellemes, friss és illatos a dél-koreai Joongjak? Egyedülálló tulajdonságait  a termékeny  vulkánikus talajon szerezte, amelyen nevelkedett, kristálytiszta víznél, amely öntözte és a kellemes éghajlat, amely körülölelte. Korea a minőségi teatermelők egyike, és az utóbbi években a termelését ismét a keresettek közé sorolják. Az organikus gazdálkodási mód a kártyáiba játszik! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 696 Ft /250 g 3 878 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2022. 1. 21

GRÚZ ZÖLD TEA MAGHALI ETSERI
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

GRÚZ ZÖLD TEA MAGHALI ETSERI

Határozottan nehéz újraalkotni egy fenomént. De van egy jó hírünk a kiváló és minőségi teák szerelmeseinek. Grúziában ez sikerült. Lassan, de biztosan, az új termelők és teamesterek szakértelmének és a mesterségük iránti szeretetének köszönhetően az egykori miniszterelnök leporolja az évszázadok során kifinomult készségeket, és egy egyedülálló grúz kincset hoz a piacra. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 174 Ft /250 g 2 070 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2022. 1. 21

KOREA JEJU SEJAK DURIN BIO - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KOREA JEJU SEJAK DURIN BIO - zöld tea

Zöld tea csak Japánból vagy Kínából? Kizárt dolog.  Még Dél -Koreában is találhat teakerteket, ahol egyszerűen tudják,mit hogyan kell csinálniuk. És mi mással lehetne ezt jobban kideríteni, mint az exkluzív és kivételes koreai Jeju Sejak Durin BIO -t, megkóstolni amely tökéletesen illeszkedő friss aromát és csodálatos ízt ötvöz, amelyet pompás és intenzív umami tesz teljessé. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
13 652 Ft /250 g 5 461 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2022. 1. 21
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »