

Korea Jeju Jeoncha Gwarang Bio - zöld tea
Beleszerett a japán zöld teákba, de még mindig kíváncsian keres valami újat, ismeretlent? Ezután leplezetlen örömmel mutatjuk be Önöknek a Három bőség szigetéről származó dél - koreai ritkaságot, amely varázslatos tónusokkal teli friss fuvallatát hozza a hagyományos gyakorlatokba, amelyekben büszkén uralkodik az umami összetéveszthetetlen ötödik íze, mindezt organikus minőségben.
Összetétel
Korea Jeju Jeoncha Gwarang BIO 100%A tea infúziója és íze
Az infúzió gyönyörű arany árnyalatú, zöld visszaverődésekkel. Az íze telt, kellemes füves és mogyorós árnyalatokkal és intenzív umami csipetkével, a lecsengésben nem érezhető fanyarsággal.
A tea eredete
Jeju Dél -Korea legnagyobb szigete, és meg kell mondani, hogy nagy büszkesége. 2011 -ben felkerült a világ hét természeti csodájának listájára. Hatalmas lávabarlangjai és a Seongsan Ilchulbong vulkáni kráter 4000 évvel ezelőtt emelkedtek ki a tengerből, még az UNESCO listáján is szerepel.
Emellett a szigeten található Dél-Korea legmagasabb hegye, a Halla-san oromzatos vulkán, amely óriási részesedéssel bír az itt előállított teák édességében. Ennek köszönhetően a helyi talaj ásványi anyagokban gazdag, amelyek rendkívül fontosak a kivételes tea előállításához. Ha hozzáadja a friss tengerparti éghajlatot, a sziget elszigeteltségét és különösen az ökológiai termesztést, szükségtelen emberi beavatkozás nélkül, akkor olyan teát kap, amelynek egyszerűen nem lehet ellenállni.
A Jeonchát a japán hagyományos módszer szerint dolgozzák fel. A mély smaragd nagy leveleket óvatosan megpárolják, majd vékony, lapos központú tűkké sodorják. Öntözés után gyönyörű, ép levelek látványára számíthat, amely zöldes varázsát adja az infúziónak. A Jeonchát gyakran a senchához hasonlítják, de a Jeju -sziget koreai tájának varázsa megkülönböztető varázst kölcsönöz neki.
A koreai Jeju Jeoncha Gwarand BIO -t azért is nagy ritkaságnak tartják, mert a gőzölés nem a koreai teák feldolgozásának egyik fő módja. A kíméletes megközelítésnek köszönhetően azonban a levelek megőrzik egyedi aromájukat és kerek, tartós ízüket, amelyek emlékeztethetnek a népszerű gyokuróra. A Jeoncha azonban főleg ideális kezdete egy új napnak, amelyet az egyedi umami élménynek köszönhetően még jobban vár.
Tea csomagolásának bemutatása
Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
Tegyen 1 teáskanál zöld teát 1,5-2 dl vízhez 1 teáskanálnyi mennyiségben.
Öntse le a zöld teát 70-80 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.A magasabb hőmérsékletű vízzel való felöntés a tea rosszabb ízét és aromáját eredményezheti.
Áztatási idő 2-3 perc (lefedett csészében), majd szűrje le.

























Tanácsra van szüksége?

11. 3.
8. 5.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

JOONGJAK PLUS BIO - zöld tea

KOREA JEJU BIO - zöld tea
