Korea Jeju Jeoncha Gwarang Bio - zöld tea
Beleszerett a japán zöld teákba, de még mindig kíváncsian keres valami újat, ismeretlent? Ezután leplezetlen örömmel mutatjuk be Önöknek a Három bőség szigetéről származó dél - koreai ritkaságot, amely varázslatos tónusokkal teli friss fuvallatát hozza a hagyományos gyakorlatokba, amelyekben büszkén uralkodik az umami összetéveszthetetlen ötödik íze, mindezt organikus minőségben.
Összetétel
Korea Jeju Jeoncha Gwarang BIO 100%A tea infúziója és íze
Az infúzió gyönyörű arany árnyalatú, zöld visszaverődésekkel. Az íze telt, kellemes füves és mogyorós árnyalatokkal és intenzív umami csipetkével, a lecsengésben nem érezhető fanyarsággal.
A tea eredete
Jeju Dél -Korea legnagyobb szigete, és meg kell mondani, hogy nagy büszkesége. 2011 -ben felkerült a világ hét természeti csodájának listájára. Hatalmas lávabarlangjai és a Seongsan Ilchulbong vulkáni kráter 4000 évvel ezelőtt emelkedtek ki a tengerből, még az UNESCO listáján is szerepel.
Emellett a szigeten található Dél-Korea legmagasabb hegye, a Halla-san oromzatos vulkán, amely óriási részesedéssel bír az itt előállított teák édességében. Ennek köszönhetően a helyi talaj ásványi anyagokban gazdag, amelyek rendkívül fontosak a kivételes tea előállításához. Ha hozzáadja a friss tengerparti éghajlatot, a sziget elszigeteltségét és különösen az ökológiai termesztést, szükségtelen emberi beavatkozás nélkül, akkor olyan teát kap, amelynek egyszerűen nem lehet ellenállni.
A Jeonchát a japán hagyományos módszer szerint dolgozzák fel. A mély smaragd nagy leveleket óvatosan megpárolják, majd vékony, lapos központú tűkké sodorják. Öntözés után gyönyörű, ép levelek látványára számíthat, amely zöldes varázsát adja az infúziónak. A Jeonchát gyakran a senchához hasonlítják, de a Jeju -sziget koreai tájának varázsa megkülönböztető varázst kölcsönöz neki.
A koreai Jeju Jeoncha Gwarand BIO -t azért is nagy ritkaságnak tartják, mert a gőzölés nem a koreai teák feldolgozásának egyik fő módja. A kíméletes megközelítésnek köszönhetően azonban a levelek megőrzik egyedi aromájukat és kerek, tartós ízüket, amelyek emlékeztethetnek a népszerű gyokuróra. A Jeoncha azonban főleg ideális kezdete egy új napnak, amelyet az egyedi umami élménynek köszönhetően még jobban vár.
Tea csomagolásának bemutatása
A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.
Tea elkészítése
70-80 °C | 2-3 perc | 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez |
Használati útmutató
Tegyen 1 teáskanál zöld teát 1,5-2 dl vízhez 1 teáskanálnyi mennyiségben.
Öntse le a zöld teát 70-80 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.A magasabb hőmérsékletű vízzel való felöntés a tea rosszabb ízét és aromáját eredményezheti.
Áztatási idő 2-3 perc (lefedett csészében), majd szűrje le.
Tanácsra van szüksége?
11. 3.
8. 5.