

JAPAN GYOKURO SHINCHA KIWAMI BIO - zöld tea
A felkelő nap országa újabb értékes kincseit kínálja a világnak, amely sok japán zöld teát kedvelőt elcsábít. Az egyedülálló és valóban rendkívüli Gyokuro Shincha Kiwami összhangban állt a természettel és felesleges emberi beavatkozás nélkül. Ennek eredményeként rendkívüli és intenzív ízt tud nyújtani, aminek olyan könnyű engedni.
Összetétel
100%A tea infúziója és íze
Az enyhén zöldes infúzió, arany csillogással, szokatlan és kiváló ízt rejt magában,egy leheletnyi édességgel és gazdag umami tónusokkal.
A tea eredete
Japán egyértelműen a legjobb zöld teák otthona. Az egyik kétségtelenül a Gyokuro Shincha Kiwami bio minőségben. Egy igazi ritkaság, amely rendkívüli ízvilágával meglephet, mindenképpen megérdemel egy szuverén pozíciót a teakönyvtárban.
Japán Gyokuro Shincha Kiwami több okból is ritka. Egészen szokatlan, hogy a teljesen árnyékos teákat organikusan termesztik egyidejűleg. Az árnyékban a paraziták gyarapodnak, amelyekre a teafák nagyon fogékonyak. Ezért az ilyen árnyékos fák gondozása óriási tapasztalatra és készségekre van szükség. Ebben az esetben a leveleket tizennyolc napig teljesen megvédik a naptól, ennek köszönhetően gyönyörűen gazdag sötétzöld színt kapnak.
Ahogy a shincha név is sugallja (szabad fordításban ez az első teát jelenti), ezek az első betakarított levelek egy év alatt. A gyűjtemény Hachiju-Hachiya végének megünnepléséhez kapcsolódik, vagyis a japán holdnaptár szerint a tavasz első napja utáni 88 éjszaka időszakához. A teatermelők számára ez egy rendkívüli pillanat, amely a teafesztivált, a meditációkat és a szertartásokat kíséri. Különösen értékesnek tekintik azokat a leveleket, amelyeket ennek az időszaknak a csúcspontján szüretelnek.
Betakarítás után a teát nagyon rövid ideig főzik, és vékony, fényes tűkbe tekerik. Mivel az árnyékolás nagyon igényes a teafák számára a biotermesztésben, ezt a teát csak évente egyszer állítják elő. Ezért hívják kiwaminak, ami azt jelenti, hogy végső, tökéletes. És hiddje el nekünk, hogy az első csészében az umami hatalma alatt nem gondol mást róla.
Tea csomagolásának bemutatása
Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
- Első infúzió - Öntse le a Gyokuro-t 60 ° C hőmérsékletű vízzel 3 g / 100 ml víz arányban. Hagyja 2 percig az infúzióban (fedett csésze), majd szűrje le.
- Második infúzió - a víz hőmérséklete 70 ° C, áztatási idő 1,5 perc.
- Harmadik infúzió - a víz hőmérséklete 80 ° C, áztatási idő 1 perc.

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - zöld tea

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO
