

HETEDIK MENNYORSZÁG ROOIBOS
Ha egyszer kipróbálja, mást nem is fog akarni. Ismeri: Teácska, az nem nekem való, inkább egy igazi presszó, luxus csoki és két deci szóda. De mi ha létezik olyan tea, ami minden együtt és ráadásul kalóriamentes? Ha nem hiszi, akkor meg kell kóstolnia. Egyszerűen ez a hetedik mennyország!
Összetétel
Rooibos, Honeybush, Kakaómag, Karamell darabok ( sűrített tej, cukor, vaj), Természetes aroma, Egész bors, Kókusz pelyhekA tea főzete és íze
A tea alapját a Rooibos, és a Honeybush édessége képzi. A csokoládé, és a sima karamell lépést tart velük, a szájpadon pedig a kókusz utóíze marad meg. A főzete gyönyörű mahagóni színű, az aromájában az összes összetevő találkozik. Játékuk kiegyensúlyozott, és gyönyörű, a leöntésük után sima, és mézes italt kapunk. A Rooibos, és a Honeybush természetesen koffeinmentesek, így ajánljuk kisgyermekeknek, terhes, és szoptató nőknek, és azoknak az embereknek, akik épp bármely betegségükből épülnek fel. Ez a szálas teakeveréket jeges tea formájában is kiváló. A hűtött változatában még inkább kiemelkedő az elbűvölő frissessége.
A tea eredete
A Rooibost, és a Honeybusht egyaránt Dél-Afrikából, nagyon korlátozott területekről takarítják be. Mindegyikük más-más helyen találta meg a növekedésükhöz szükséges ideális feltételeket - Rooibos a Cederberg-hegységben, mintegy 250 kilométerre a Fokvárostól, a Honeybush délen- és keleten a Fokföld közelében. Mind a két növény nagyon specifikus feltételeket igényel, mint például a megfelelő tengerszint feletti magasság, a levegő páratartalma, a talaj összetétele és hasonlók, így máshol a világon meg sem teremnek. A Rooibos-t ősszel takarítják be. A betakarításuk során az ágakat a tüskés leveleivel együtt vágják le, amelyeket körülbelül fél centiméteres darabokra vágják, majd halmokba hordva természetesen erjesztik. A növény zöld részei barnás, mahagóni színűvé válnak, édes ízűek lesznek, a diófélék nyomaival. A Honeybush a Cyclopia bokorból származik, amely magasan a hegyekben nő. A begyűjtése nagyon igényes - kézzel történik, a virágzási időszak alatt a növényeket a föld fölött lekaszálják, és nagy kosarakban szállítják a további feldarabolásra. A kis darabokat ezután beáztatják, és nagy kemencékben hagyják fermentálódni. A folyamat befejezése után a darabkák sötétbarna színűre változnak, és mézes lesz az ízük. Végül a Honeybusht közvetlen a napfényben szárítják.
Tea csomagolásának bemutatása
Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
- Öntse le a teát 100 °C hőmérsékletű vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Áztatási idő 8 perc (fedett csészében), utána szűrje le.

























Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 5 kJ / 1 kcal |
Zsírok: | 0 g |
ebből telített zsírok: | 0 g |
Szénhidrátok: | 0.4 g |
ebből cukrok: | 0.4 g |
Fehérjék: | 0 g |
Só: | 0 g |
9. 16.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Papír tea filter M - csészékbe és teáskannákba

Teaszűrő permanent nagyság M

Állandó teaszűrő L nagyságban

Papír filter S - bögrébe

Pamut szűrő M - 1 db

Papír filter L - teáskannába

TEÁSKANNA SZŰRŐVEL - KELETI MINTA

TEÁSKANNA SZŰRŐVEL - KELETI MINTÁVAL II
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

VANÍLIA - CITROMFŰ - zöld rooibos

ALADIN - keverék
