Tanácsra van szüksége?
Miért a mi termékünket?
- Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
- Elégedett ügyfelek
- Kiszállítás általában 48 órán belül
Hatásai - kukicha
Beszórta a kikuchat a teaszűrőjébe, de valami mégis hiányzik? Hol vannak a levelek, hol vannak virágok, vagy legalább a szárított gyümölcsök? De ebből a növényből készült teának a szárított formája épp ezektől mentes.
Kérjük, ismerkedjenek meg az ágteával:
- méregteleníti a testet, és fokozza az immunitást
- hat a stresszt, és a szorongás ellen
- harcol a szájfertőzések ellen
- megkönnyíti a súlycsökkentést
- erősíti a csontokat
- egyensúlyba hozza a vércukorszintet
- megtisztítja, és táplálja a bőrt
- ajánlott a rák, és a szívproblémák megelőzésének a részeként
- támogatja a kognitív funkciókat, elsősorban a memóriát és a koncentrációt
A kukicha, vagy a mezőgazdászok teája tipikus japán specialitás. A kínai teacserje apróra vágott, szárított szárait, és ágait tartalmazza. Ezért ugyanolyan növényi eredetű, mint a klasszikus teák. Az erjedésük a zöld tea szintjén zajlik, de az így kapott íz inkább diós, és virágos. A gally teáról való valószínűleges legrégebbi említés az Uji környékéből származik, a híres Kiotó város közeléből. Ez egy eredetileg „maradék” tea volt, amelyet a földművesek fogyasztottak a betakarított tealevelek eladása után. Fokozatosan azonban a kukicha előállítása kikristályozódott, és ma ínyenc teaként árulják. Japánban időnként előfordulhat, hogy a teával kapcsolatban az alacsonyrendűség megbélyegzése tapasztalható, de a világ nyugati része már tisztában van az egészségünkre való hatalmas előnyeivel.
Az infúziója friss, zöld színű, és kellemes illatú. A kukicha koffeintartalma alacsony, így tehát a várandós, és szoptató nők, valamint a gyermekek is fogyaszthatják.