Grapefruit csoda - gyümölcs tea
Ennyi vitamin egy csészében! Kényeztesse magát almával, sárgarépával, céklával, grapefruittal és sárgabarackkal, amikor csak akarja. A speciálisan összeállított, multivitaminokkal dúsított teakeverék kiválóan alkalmas felmelegítésr vagy hűsítésre. Nincs olyan évszak, amelyben nem élvezné. A gyerekek uzsonnájához készíthet Grapefruit csodát is. Észre sem fogják venni, hogy nem édesítette.
Összetétel
Alma darabok, Répa darabok, Citromfű, Természetes aroma, Cékla, C vitamin, Nikotinamid, Maltodextrin, E vitamin, Pantoténsav, B6 vitamin, Riboflavin, Thiamin, Folsav, Biotin, B12 vitamin, Kerti pórsáfrány virág, Grapefruit darabok 2%, SárgabarackA tea főzete és íze
A Grapefruit csoda gyümölcs tea pontosan olyan ízű, mint a neve. Frissítő italként élénkít (bár teinmentes), erősíti és jótékonyan hat a szervezet szinte minden sejtjére. A gyümölcsök és zöldségek keveréke a friss grapefruit kellemes ízével gyönyörködtet, amelyet édes alma és sárgarépa jegyei egészítenek ki.
A tea eredete
A Grapefruit Miracle tea minden összetevője egy bevált európai beszállítótól származik. Ennek eredményeképpen a legmagasabb minőségben bízhat - a termesztés, a feldolgozás és a szállítás kivételes gondossággal történt. Megőrizték maximális egészségügyi előnyeiket, valamint természetes ízüket, aromájukat és színüket.
Kezdjük a grapefruittal (Citrus), a citrusfélék gyümölcsével, amelyek például Spanyolországban, Törökországban, Floridában és Kaliforniában is honosak. Ezek a növények általában 10 méter körüli magasságúak, örökzöld, hosszú levelekkel. A gyümölcsök kerekdedek alakúak és sárga héjúak, lédús húsuk több szegmensre oszlik. Egyetlen fa akár 700 kilogramm keserédes grapefruitot is teremhet, ahogyan más néven nevezik. C-, B1- és K-vitamint tartalmaznak, káliumban és flavonoidokban gazdagok. Közvetlen fogyasztásra, saláták részeként, italokban vagy különböző ételek elkészítéséhez használják. A friss grapefruit héjának préselésével nagyon erős illatú olaj nyerhető, amelyet a kozmetikai iparban vagy az aromaterápiában használnak.
Érdemes megemlíteni a céklát is - egy viszonylag "közönséges" zöldség rendkívüli képességekkel. A cékla (Beta vulgaris) Ázsiában, Európában és Észak-Amerikában széles körben elterjedt. A kétéves, nagy, vörös gumójú növényt valószínűleg már több mint 3000 éve ismeri az emberiség. Bizonyított, hogy az ókori Rómában a konyhában és a különböző betegségek leküzdésére is keresték. Ma a cékla az úgynevezett szuperélelmiszerek egyike, köszönhetően a magas bétain és a betanin nevű színezéktartalmának. A cékla káliumban, kalciumban és nátriumban vagy magnéziumban is gazdag, valamint C-vitamint és B-vitaminokat tartalmaz.
Végül pedig a sárgabarack különösen gazdag káliumban, foszforban és kalciumban, és kiváló ízéért, valamint széleskörű felhasználási lehetőségeiért is nagyra értékelik. A sárgabarack a Kínában őshonos kajszibarackfa (Prunus armeniaca) gyümölcse. Ma már Közép- és Dél-Európában gyakorlatilag mindenütt termesztik. A kerek gyümölcsökből, amelyeket leggyakrabban frissen fogyasztanak, lekvárok, befőttek, italok, akár alkoholos italok, vagy szárított gyümölcsök is készülhetnek.
Tea csomagolásának bemutatása
A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.
Tea elkészítése
100 °C | 8-10 perc | 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez |
Használati útmutató
- Öntse le a gyümölcs teát 100 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többett hozzá.
- Áztatási idő 8-10 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Tanácsra van szüksége?
energia érték: | 8 kJ / 2 kcal |
Zsírok: | 0.5 g |
ebből telített zsírok: | 0.1 g |
Szénhidrátok: | 0.5 g |
ebből cukrok: | 0.5 g |
Fehérjék: | 0.5 g |
Só: | 0.01 g |