

Forralt bor – gyümölcstea
Egészségére és tartsa melegen! A forralt bor éppúgy hozzátartozik a télhez, mint a fagyott kéz és a piros arc. A mézeskalács, a narancs és a fűszerek ízére mindenki emlékezni fog, aki valaha is belekortyolt. A legjobban a hegyekben, a parkban tett séta után vagy a karácsonyi baráti összejövetelen a főtéren illik inni. Mostantól bármikor élvezheti a népszerű főzetet. A teás változatát mindenképpen érdemes kipróbálni.
Összetétel
Alma darabok, Hibiszkusz, Narancshéj 10%, Csipkebogyó héj, , Rózsaszín bors, Cejloni fahéjdarabok, Narancs granulátum 1%, Narancs darabok, Természetes aromaA tea infúziója és íze
A forralt bor gyümölcstea sötétvörös színű, fűszeres és gyümölcsös illatú. Lédús narancs, édes mandula és alma ízét érezni, és a fűszerek borsos nyoma is felfedezhető benne.
A teát mézzel vagy cukorral ízesíthetjük, a legjobb íze forrón van.
A tea eredete
A hagyományos forralt bor, azaz természetesen vörösbor és fahéj, alma, narancs. Mindenkinek megvan az eredeti és legjobb családi receptje, mi pedig a forralt bor minden változatához adunk még egyet - a teát. Nincs alkohol, de tele van vitaminokkal és teljesen csodálatos. Ezt a forralt bort elkészítheti iskolásoknak, sofőröknek, időseknek, kortyolgathatja a munkahelyén, termoszban viheti sífutáshoz vagy a havas városban tett sétához.
Az összetevők, amelyekből a forralt bor gyümölcsteát kevertük, megbízható beszállítóktól származnak.Kiváló minőségűek, betakarításuk, gyártásuk és tárolásuk az összes érzékszervi tulajdonság és a hasznos anyagok jelenlétének megőrzése érdekében történt. Minden összetevőre mindenképpen érdemes odafigyelni, de véleményünk szerint a forralt bor tea nem lenne teljes hibiszkusz, csipkebogyó és fahéj nélkül. Beszéljünk róluk.
A teában található hibiszkusz https://www.manutea.hu/karkade-vonzo-ital-erdekes-hatasokkal-x31853 nem a szudáni hibiszkusz (Hibiscus sabdariffa) teljes virága, hanem csak a szárított, húsos, piros virágkelyhei. Savanykás ízűek, és flavonoidokat, kvercetint, cianint, C-vitamint, B-vitaminokat és más fontos összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek például az idegrendszer vagy a kiválasztórendszer megfelelő működésének fenntartásában, valamint az erek és az immunitás természetes állapotának javításában. A szudáni hibiszkusz szirmaiból készült főzet Egyiptomban, Szenegálban és Panamában népszerű szomjoltó ital, amely számos fizikai és lelki betegség esetén segít.
A csipkebogyó (Fructus cynosbati) értékes C-vitaminforrás, ezért különösen a hidegebb évszakban ajánlott. Ezenkívül a csipkebogyó A-, K- és B-vitaminokban is gazdag. A csipkebogyó tea fogyasztása pozitív hatással van az immunrendszer normál működésére, a vérképzésre, a bélműködésre és hasonlókra.
Végül a fahéj, minden olyan étel és ital hű társa, amely felmelegít és hozzájárul a természetes vércukorszinthez, a normális szív- és érrendszeri működéshez vagy az immunitáshoz. A fahéjaldehidnek köszönhetően átadhatjuk magunkat a jellegzetes fahéj ízének és élvezhetjük az illatát. Nem érdektelen, hogy ez az anyag egyszerre rendelkezik gomba és rovarölő hatással. A valódi fahéj a ceyloni fahéjfáról (Cinnamomum zeylanicum) származik, amelynek kérge a napon száradva befelé görbül. Ezért néz ki a fahéj úgy, mint egy "dupla cső".
Tea csomagolásának bemutatása
Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
Öntse le a Forralt bor gyümölcsteát 100 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
Áztatási idő 8-10 perc (fedett csészében),majd szűrje le.

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

ERDEI GYÜMÖLCSÖK - gyümölcs tea

KARÁCSONY VARÁZSA - gyümölcs tea
