

FLAMBÍROZOTT ANANÁSZ - gyümölcstea
Ó, ennyi kókuszdió! Ha annyira szereti a kókuszdió illatát, mint mi, akkor ne habozzon. Ez a gyümölcstea elkényezteti teltségével. Képzelje el, hogy nem csak kókuszdió, hanem különösen ananász íze van. Friss, lédús, és édes - savanyú. Az alapanyagok között alma darabokat is talál. És ez a finomság teljes titka. Javasoljuk, télen, nyáron, hétköznap és ünnepnapokon is.
Összetétel
Alma darabok, Kókusz csipszek (kókusz, cukor), Ananász darabok 10%, Természetes aromaInfúzió és a tea íze
A Flambírozott ananász gyümölcstea halvány narancs színű infúziót ad. Az illattáról lehet, hogy nem találja ki a friss ízét, de az első korty meggyőzi Önt ellenkező esetben. Mi után bele szippant a kókuszdió-paradicsomban találja magát, ízlelés után a tea elviszi a tenger partra, a frissen facsart ananászlé italhoz. Ez a tea nagyon frissítő és ugyanakkor csodálatos nem csak jéggel, hanem forrón is.
A tea eredete
Kezdjük az ananásszal. Tudta, hogy amint a gyümölcs (egyébként nagyon érdekes fejlődés mellett) érlelődik, az egész növény általában elpusztul? A globális ananásztermelés körülbelül 15 millió tonna évente? És hogy a gyümölcsök bromelaint tartalmaznak az emésztés elősegítésére? Ananász egyszerűen sok meglepetés gyümölcse.
Ananász (Ananas comosus) a botanikusok a broméliafélék családjába sorolja be. Természetes előfordulása Dél-Amerika, de manapság mindenütt növekszik a trópusi és szubtrópusi területeken, mind a szabadban, mind az üvegházakban. A világon a legtöbb betakarított ananász Thaiföldről, a Fülöp-szigetekről, Kínából, Indonéziából származik, de Hawaiiból vagy Costa Ricából, valamint Mexikóból is.
Maga a növény általában nem magasabb, mint 120 centiméter, hosszú, merev levelekkel borított rozetta jellemzi. A közepén egy szár jelenik meg, amely a kemény levelekben rejtett konkrét virágokkal zárul le. Általában nem porzó, de a virágzás után az ananásznak nevezett gyümölcsé nőnek. Legfeljebb 3 kilogramm súlyú, körülbelül 3 hónapig érlelődik, és a legtöbb fajta nem tartalmaz magvakat.
Az ananász tartalmaz C-vitamint, B-vitaminokat, ásványi anyagokat, fontos aminosavakat és bromelaint, egy proteolitikus enzimet, amely részt vesz a fehérjék lebontásában. Mind az élelmiszeriparban (közvetlen fogyasztáshoz, italok előállításához, dzsemekhez stb.), Mind a gyógyszerészetben és az orvostudományban használják.
A tea második fontos alkotóeleme a kókusz, azaz a kókuszdió, a kókuszfa (Cocos nucifera) gyümölcse. A szakértők szerint valószínűleg Délkelet-Ázsiából származik, és az idő múlásával elterjedt a legtöbb trópusi államban. A legnagyobb termelők Indonézia, a Fülöp-szigetek, India, Brazília és Srí Lanka. A kókuszdió éves termelése világszerte körülbelül 60 millió tonna.
A kókuszdió fa egy 30 méteres pálmafa, hosszúkás levelekkel növekszik a tetején. Évente akár 120 gyümölcs is érhet - magok átmérője 30 centiméter. Kókusznak nevezzük, a magot, ahonnan a rostos héj eltávolításra került. A kemény gyümölcs alatt hús és laza emulzió van, azaz kókusztej. Figyelemre méltó, hogy a kókuszdió több hónapig-évig megőrzi csírázását, így elterjedhet az országok között, például tengeren.
Ami a kókuszdióban található értékes anyagokat illeti, érdemes megemlíteni a kalciumot, a fehérjéket, a káliumot, a C-vitamint és a B-vitamint.
Tea csomagolásának bemutatása
Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
Öntse le a gyümölcs teát 100 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többett hozzá.
Áztatási idő 8-10 perc (fedett csészében), utána szűrje le.




















Tanácsra van szüksége?

3. 3.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

RAGYOGÓ MANGÓ - gyümölcs tea

FRISSÍTŐ ŐSZIBARACK - gyümölcs tea
