

ENERGETIKUS MANGÓ - fekete tea
Fekete és olyan színes, gyümölcsös és tele energiával. A kiváló ceiloni teán és vonzó mangón alapuló teakeverék elragadja Önt az első illat után. Felismeri a fekete tea kellemes keserűségét és a lédús gyümölcs finom frissességét. Az első korty ugyanolyan szép. És a második és az összes többi. Az energikus mangó mindennapos élményt és örömet okoz.
Összetétel
Fekete tea Ceylon OP 1, Természetes aroma, Kandírozott mangó (mangó, cukor), Napraforgó virágai, Rózsaszirmok,A tea infúziója és íze
Az energikus mangó fekete tea a sötétbarnától a borostyánig terjedő infúziót nagyon kellemes, gyümölcsös aromát ad. Az íze egyértelműen megmutatja a fekete ceiloni tea tipikus fanyarságát, valamint a mangó és a passiógyümölcs (maracuja) könnyedségét és édes frissességét. Élvezni fogja ezt a teát mind forró, mind jeges változatban.
A tea eredete
Amint élvezi az első csészét, megtudhatja, miért neveztük el ezt a szálas teát Energetikus mangónak. A Ceylon fekete teának köszönhetően erőt önt az ereidbe, és arcpírt az arcára. Serkenti a vért, élesíti az érzékeket, segíti a koncentrációt. A munka, a sport és minden egyéb rakéta sebességet kap. Mivel klasszikus, kiváló minőségű és a világon annyira népszerű, a ceiloni teát alig ha felül lehet múlni.
Ha a nyomdokaiba akarunk lépni, Srí Lanka nagy részének hegyeit és dombjait borító ültetvényekbe vezetnek minket. A teafák egyszerűen a délkelet-ázsiai szigethez tartoznak. Ez a 19. század közepe óta így van, amikor megtizedelt kávéfákat helyettesítették. Az igazi ceiloni tea állandó helyet nyert az angol királyi udvarban.
A teaültetvényeket egész családok működtetik Srí Lankán. Évtizedek óta ezt teszik, nemzedékről nemzedékre továbbadva az ismereteket és tapasztalatokat. Ezért a helyi tea kiváló minőségű, és a kereslet világszerte meghaladja a kínálatot. A kínai teafák (Camellia sinensis) leveleit elsősorban a dolgozók (gyakrabban nők) gyűjtik össze kézzel. Ezután a teát hagyni kell száradni, majd hengerelni és tekerni. A levelek sejtszerkezeteinek megbomlása természetes oxidációs folyamatot indít el, amely szigorú felügyelet mellett több órán át vagy akár napokig tart. A tea hőmérsékletét, páratartalmát, színét és illatát ellenőrzik. Amint a szakértők tudják, hogy az erjedésnek vége és a tea ideális tulajdonságokkal rendelkezik, a szárítóba kerül. Ezután válogatják, csomagolják és végül exportálják.
A második, nagyon fontos összetevő a mangó. A mangófa, egy örökzöld masszív fa gyümölcse egyedülálló, friss íze és nagy tápértéke miatt különösen népszerű. A mangófák trópusi és szubtrópusi területeken nőnek, és ott készítik el a mangók az ételek, italok és finomságok széles skáláját. A mangó C- és A-vitamin forrás, káliumot és rostot is tartalmaz. Másrészt nagyon kevés zsír és nátrium van benne.
Tea csomagolásának bemutatása
Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
Öntse le a fekete teát 100 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
Áztatási idő 3-5 perc (fedett csészében).

























Tanácsra van szüksége?

7. 11.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

SPANYOL MANDARIN - fekete tea

ÁFONYA KAKTUSZ - fekete tea
