Édes habcsók - gyümölcs tea
A csók annál édesebb, minél kedvesebb az, aki adja. Ha nincs a közelben, vagy ha kíváncsi, milyen íze lehet egy teacsóknak, kényeztesse magát az Édes habcsókkal. Megbódítja, amint a közelébe kerül. Illata édes, mint egy doboz csokoládé, íze lágy, gyümölcsös és fahéjas. Engedje magát egy kis bűnre csábítani!
Összetétel
Pörkölt almadarabok, Fehéralma darabok, Ananászdarabok (ananász, cukor, antioxidáns: citromsav), Pillecukor, Körte darabok, Cejloni fahéjdarabok, Természetes aroma, Fehér búzavirág szirmokInfúzió és tea íz
Az Édes habcsók gyümölcs tea már a zacskó kinyitásakor elvarázsolja Önt. A csodálatos, édes "cukorkás" illatot enyhe fahéjas íz kíséri. Az ízében sem fog csalódni - felismeri kedvenc habcukorkáit, az érett körtét és természetesen a már említett fahéjat. A tea világos színű, és reggeltől estig, tavasztól télig élvezhető.
A tea eredete
Honnan származik ez a csodálatos íz- és illatkompozíció? Ez több európai kertből származó, gondosan válogatott, szüretelt és feldolgozott gyümölcs eredménye. Beszállítóink gondosan ügyelnek termékeikre, így biztos lehet benne, hogy az Édes habcsók teában csak nagy darabokban, kizárólag feldolgozott gyümölcsök és fűszerek találhatók.
Az alma nagy szerepet játszik az Édes habcsók sikerében. Lehet, hogy azt hiszi, mindent tud az almáról, de lehet, hogy meglepjük valamivel. Nem kell leírni, hogyan néz ki egy almafa. Az, hogy ez egy lombhullató fa, köztudott. Meglepő lehet, hogy az emberek már az ókori Görögországban is termesztettek almafákat, és minden évben almát áldoztak Bacchus istennek. Az ókori rómaiak elkezdték az almafák oltását, nemes fajtákat hozva létre. Állítólag pontosan 17 fajta volt, amelyek fokozatosan váltották fel az eredeti fákat. Az almafa valószínűleg a római invázió után, Kr. u. 84 körül érkezett Európába. Napjainkban világszerte mintegy 35 000 almafajtát írtak le, és a népszerű gyümölcs éves termése eléri az 50 millió tonnát. A legtöbb almát a hollandok, az osztrákok és a magyarok fogyasztják.
Az alma értékes anyagok forrása, kalciumot, vasat, foszfort, magnéziumot, de pektint és számos enzimet is tartalmaz. Az almát a legjobb frissen fogyasztani, de gyümölcslevek és szeszes italok készítésére is használják, valamint szárítani és tartósítani is lehet.
Valamivel kevésbé keresett a körte, amelyet már az ókori rómaiak és görögök sem tartottak túl jónak, a körte hírnevét az sem javította, hogy hajlamos volt a tűzelhalásos betegsége , amely sok gyümölcsöst elpusztított. Szerencsére a gyümölcstermesztés fejlődésének részeként a körtetermesztés sikeresen beindult, és ma már 2 500 fajta közül választhatunk. A körtefa gyümölcse, a körte A-vitamint, B-vitamint, C- és E-vitamint, vasat, káliumot és cinket tartalmaz. Rostot, tanninokat és flavonoidokat is tartalmaznak. Az almához hasonlóan a körte is nagyszerű frissen, de tartósítható, lekvár vagy befőtt készíthető belőle, illetve szeszes ital is készíthető belőle.
Tea csomagolásának bemutatása
A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.
Tea elkészítése
100 °C | 8-10 perc | 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez |
Használati útmutató
1. Öntse le a teát 100 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
2. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többett hozzá.
3. Áztatási idő 8-10 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Tanácsra van szüksége?
energia érték: | 9 kJ / 2 kcal |
Zsírok: | 0 g |
ebből telített zsírok: | 0 g |
Szénhidrátok: | 0.5 g |
ebből cukrok: | 0.5 g |
Fehérjék: | 0 g |
Só: | 0 g |