

ASHWAGANDA BIO - Indiai ginzeng gyógynövény - por
Őszintén szólva - az ayurvédikus gyógynövény gyökeréből származó port nem a finom íze miatt fogja szeretni. Az előnyei végett lesz a lelkes fogyasztója, amelyek évszázadok óta jelentősek a természetgyógyászatban is. Ashwagandha visszaadja az erejét az egészség minden területén, ahol csak el tudja képzelni. Nem hiába foglalkozik vele több mint kétszázezer szakmai tanulmány.
Összetétel
Ashwagandha 100%Infúzió és a gyógynövény íze
Ashwagandha világos, krémszínű és illata, amely emlékeztetheti a lószőr szagára. A por maga nagyon keserű.
A gyógynövény eredete
Nomen omen, mondják. Olyan növény esetében, amelynek gyökerét porrá őrlik, a latin mondás 100 százalékban érvényes. Withania somnifera álombogyó fantasztikus hatása van. Az ayurvédikus gyógyászatban a gyökereit már több mint 3000 éve használják, és az Asvaganda a hagyományos európai népgyógyításban kezd ismerté vállni.
Az örökzöld évelő növény Afrikában, Ázsiában és Európában trópusi és szubtrópusi régiókban nő. Nem rendelkezik magas talajkövetelményekkel, így utakon vagy cserjéknél is megtalálható. 2 méterig növekszik, ágai szőrös és merev, levelei ovális, orcája finoman pelyhes. Az Ashwagandha virágja sárgászöld, a gyümölcs egy narancssárga bogyó, mely sziromba borított. Barna magok találhatók belül.
De sem a gyümölcsei sem a levelei, ami az Asvaganda nagy kereslete mögött áll. A gyógyítók és az egészséges életmód szerelmeseinek érdeklődési körében a nem feltűnő gyökere van. Általában 180 napon belül betakarítják az elültetéstől számolva, Indiában többnyire január elején. A gyökereket el kell választani a növénytől, és jól megszárítani. Ezt követően azok őröltek. Úgy tűnik, hogy 1 hektár földterületről 350-400 kg Asvaganda szárított gyökér állítható elő.
Az Asvaganda termesztési területek közé tartozik Madhya Pradesh, Gujarat, Haryana, Maharashtra, Punjab és mások. A helyi piacokon, ilyen sok név alatt található, például Ajgandha, Amukkara, Trittavu, Ghoda, Tilli, Goda Akan, Asun, Penner vagy Vajigandha. Nálunk indiai ginzengnek is hívjuk(bár a tényleges ginzengnek nincs semmi köze a növénytanihoz) vagy téli cseresznye.
Az Asvaganda gyökérből származó por nem alkalmazható terhes és szoptató nőknél orvosi vélemény nélkül, óvatosság ajánlott az autoimmun betegségben szenvedőknek.
Gyógynövények csomagolásának bemutatása
Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.
Használati útmutató
- Vegyen ki egy kis kanál port és keverje egy kis vízzel péppé.
- A pépet felhigíthatja vízzel, gyümölcslével vagy nektárral.
- Az Asvagandhát főzheti tejben és mézzel ízesítve.
- Javasolt adagolás: 5 gramm por naponta egyszer "

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

KIRÁLYDINNYE (Tribulus Terrestris) - gyógynövény

BRAHMI - por

KURKUMA BIO - por
Megtekintette
