

ASHWAGANDA BIO - Indiai ginzeng gyógynövény - por
Őszintén szólva - az ayurvédikus gyógynövény gyökeréből származó port nem a finom íze miatt fogja szeretni. Az előnyei végett lesz a lelkes fogyasztója, amelyek évszázadok óta jelentősek a természetgyógyászatban is. Ashwagandha visszaadja az erejét az egészség minden területén, ahol csak el tudja képzelni. Nem hiába foglalkozik vele több mint kétszázezer szakmai tanulmány.
Összetétel
Ashwagandha BIO 100%Infúzió és a gyógynövény íze
Ashwagandha világos, krémszínű és illata, amely emlékeztetheti a lószőr szagára. A por maga nagyon keserű.
A gyógynövény eredete
Nomen omen, mondják. Olyan növény esetében, amelynek gyökerét porrá őrlik, a latin mondás 100 százalékban érvényes. Withania somnifera álombogyó fantasztikus hatása van. Az ayurvédikus gyógyászatban a gyökereit már több mint 3000 éve használják, és az Asvaganda a hagyományos európai népgyógyításban kezd ismerté vállni.
Az örökzöld évelő növény Afrikában, Ázsiában és Európában trópusi és szubtrópusi régiókban nő. Nem rendelkezik magas talajkövetelményekkel, így utakon vagy cserjéknél is megtalálható. 2 méterig növekszik, ágai szőrös és merev, levelei ovális, orcája finoman pelyhes. Az Ashwagandha virágja sárgászöld, a gyümölcs egy narancssárga bogyó, mely sziromba borított. Barna magok találhatók belül.
De sem a gyümölcsei sem a levelei, ami az Asvaganda nagy kereslete mögött áll. A gyógyítók és az egészséges életmód szerelmeseinek érdeklődési körében a nem feltűnő gyökere van. Általában 180 napon belül betakarítják az elültetéstől számolva, Indiában többnyire január elején. A gyökereket el kell választani a növénytől, és jól megszárítani. Ezt követően azok őröltek. Úgy tűnik, hogy 1 hektár földterületről 350-400 kg Asvaganda szárított gyökér állítható elő.
Az Asvaganda termesztési területek közé tartozik Madhya Pradesh, Gujarat, Haryana, Maharashtra, Punjab és mások. A helyi piacokon, ilyen sok név alatt található, például Ajgandha, Amukkara, Trittavu, Ghoda, Tilli, Goda Akan, Asun, Penner vagy Vajigandha. Nálunk indiai ginzengnek is hívjuk(bár a tényleges ginzengnek nincs semmi köze a növénytanihoz) vagy téli cseresznye.
Az Asvaganda gyökérből származó por nem alkalmazható terhes és szoptató nőknél orvosi vélemény nélkül, óvatosság ajánlott az autoimmun betegségben szenvedőknek.
Hatásai - teák
Gyógynövények csomagolásának bemutatása
Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.
Használati útmutató
- Vegyen ki egy kis kanál port és keverje egy kis vízzel péppé.
- A pépet felhigíthatja vízzel, gyümölcslével vagy nektárral.
- Az Asvagandhát főzheti tejben és mézzel ízesítve.
- Javasolt adagolás: 5 gramm por naponta egyszer

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

JIAOGULAN - halhatatlanság gyógynövénye (ötlevelű Ginzeng)

KAMILLA VIRÁG (Matricaria chamomilla)
