06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Rózsa - szirmok BIO

Kód: 1957

Azt kérdezi, mire lehet hatásos a rózsaszirmok teája? Nos, egyrészt gyönyörű, romantikus és nyugtató hangulatot teremt, másrészt pedig elősegíti a nőgyógyászati egészséget a mentális egyensúlyt és a normális szív- és érrendszeri működést. Ha nincs kedve a rózsaillatú italhoz, dobjon néhány szirmot a kedvenc teájába. Új dimenziót varázsolnak hozzá.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
18 144 Ft /250 g 7 258 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
EU
Íz
Íz:
Virágos, Rózsa
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Rózsaszirmok 100%

A gyógynövény infúziója és íze

Rózsa - a BIO szirmok forró vízzel leöntve halványsárga színt, jellegzetes, édes rózsaillatot árasztó főzetet adnak. Az íze úgymond virágos, rózsás, édes, ugyanakkor bársonyosan lágy.

A gyógynövény eredete

A rózsáról (Rosa) egy igazán hosszú cikket írhatnánk. Ősidők óta velünk vannak, és a fennmaradt leletek szerint az emberek már i. e. 4-6000 évvel ezelőtt Mezopotámiában, majd Perzsiában, Egyiptomban és Kínában is ültették otthonukban.

A mai napig akár 30 000 fajtát is nemesítettek, így az eredeti növényből olyan rózsák születtek, mint a tea, a kínai, a bourbon, a Noisette és a pernet. A modern hibridek közé tartoznak a tea hibridek, a polyanthus, a grandiflora és mások. Látja, tényleg sokáig beszélhetnénk a rózsákról. De próbáljuk meg összefoglalni a legfontosabbakat. Ezek bokros növények, általában lombhullatóak. Lehetnek kúszó, kocsányos, valamint hosszú tömör rudakat alkotó. Az esetek túlnyomó többségében tüskékkel, fogazott szélű levelekkel és mindenféle formájú és színű virágokkal rendelkeznek. A vadrózsa lehet fehér, rózsaszín vagy lila, míg a termesztett rózsa sárga vagy narancssárga. Bár sok szakember hatalmas erőfeszítéseket tett a kék, sőt a fekete rózsák nemesítésére, jelentős sikereket még nem értek el. A rózsa gyümölcse a csipkebogyó.

A rózsa természetes élőhelye az északi félteke, és még az Északi-sarkkörön is megtalálható. Olyan helyeken nőnek, ahol sok fény éri őket, és nem túl tápanyagigényesek.

Ami a felhasználást illeti, a csipkebogyó mellett a szirmai is értékesek. Ezek aromás illóolajokat tartalmaznak, így például rózsaolajat készítenek belőlük, és parfümök, szappanok és egyéb kozmetikai termékek alkotórészeként használják. Hozzájárulnak a bőr normál állapotához, a lelki egyensúlyhoz, a menstruációs és menopauzai kényelemhez, valamint a szív- és érrendszer, az emésztés és a kiválasztás normál működéséhez.

Gyógynövények csomagolásának bemutatása

Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 100 °C Elkészítési idő 10 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

Öntse le a rózsaszirmokat forró vízzel (100 ° C) 1-2 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
Teáskannába való készítéskor adjon 1-2 teáskanállal többet hozzá.
Áztatási idő 10 perc (fedett csészében), utána szűrje le.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


JÁZMIN VIRÁG
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JÁZMIN VIRÁG

Hagyja magát kényeztetni az igazi éjszaka királynőjének ölelésében. A bódító Jázmin virágok elvezetik a biztonság, nyugodaom és a harmónia világába. A kínai öröm, szerelem és elegancia szimbóluma nem hiányozhat egy háztartásból sem. Felhasználhatja a konyhában, fürdőszobában vagy gardróbban is. Jövendőmondó álmokat, amelyeket a jázmin állítólag kivált, nem tapasztaltunk. De helyette nyugodtságot és megelégedettséget igen - és méghozzá nagyon gyorsan. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
12 375 Ft /250 g 4 950 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.

KÉK TEA - gyógynövény (Clitoria ternatea)
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KÉK TEA - gyógynövény (Clitoria ternatea)

Hívják úgy is hogy,pillangó borsóvirág. Vagy még kevésbé prózai klitoria. És tud meglepetést okozni! A váratlanul gyönyörű türkiz árnyalatok vízének festése mellett olyan anyagokat is tartalmaz, amelyek minden irányba elősegítik az egészséget. Évszázadokon keresztül az Ayurveda használta, de a modern tudomány hatásait alapos vizsgálatnak veti alá. Nem vásárolhat kék teát a szupermarketben. Ez egy ritkaság.Fogyaszthatja magába, vagy adjon hozzá néhány szárított virágot… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
22 776 Ft /250 g 9 110 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.

Búzavirág szirom (Centaurea cyanus)
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Búzavirág szirom (Centaurea cyanus)

Ne hagyja figyelmen kívül a búzavirágot. A gyönyörű kék virágokat korábban a mezők vagy  szántó- földek szélein láthatta. Ma már ritka és a törvény által védett.A búzavirág teát mégis megengedheti magának. Az európai termesztőktől  akik törődnek a legmagasabb minőségű fűszernövényekkel szárítják és tárolják őket. A búzavirág előnyös a vesék, a gyomor, a vér és a szemek számára. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 047 Ft /250 g 3 619 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »