06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

NEEM BIO - por

Kód: 1184
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Tisztítás. Védelem. Felfrissülés. A trópusi fa leveleinek és ágainak pora több ezer éve tiszteletet élvez mint a test és az elme panaszainak eltávolítására használatos eszköz. Elsősorban az ajurvédában és a kínai gyógyászati rendszerben. Az igazán erős antioxidáns egyetlen hátránya - a keserű ízét meg kell szokni.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
India
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Neem BIO 100%

Infúzió és a gyógynövény íze

A barnás-zöld finom por illata gyógynövényes íze viszont keserű. A hosszú távú fogyasztók azt mondják, hogy bizonyos használati idő után az íze elfogadhatóbb.

A gyógynövény eredete

A Neem egyike azon fák nevének, amelyek egyáltalán a leghasznosabbak Indiában. Zederach indiai (Azadirachta indica) néven ismert nimtree, nimba vagy India büszkesége. Indiából, Nepálból, Srí Lanka-ból és Bangladesből származik, az aszályokkal és a nagyon magas hőmérsékleteket jól tolerálja.

A fa 15-20 méter magas, kerek koronával és nagy, legfeljebb 40 cm hosszú levelekkel. Virágzik apró, fehér, zöld virágokkal, kellemes illattal. Az olajos, ovális gyümölcsök, az úgynevezett Nimbol tartalmazzák a húst és egy magot. Az olajat sajtolással állítják elő.

A Neem fák láthatóak Indiában iskolák, középületek, és templomok körül. Számos területen gyomnak tekintik, ezért azok terjedését ellenőrzik. A lakók képesek a legtöbbet kihozni a fákból. A bimbókat és a virágokat zöldségként fogyasztják el, a gyümölcsből sajtolják az olajat, vagy olyan szert hoznak létre, amely védi a növényeket a rovaroktól. Az olajat kozmetikai termékek előállítására is használják. A kötelek a kéregből készülnek.

Az EU szabályozása miatt ez a termék kozmetikai célokra szolgál.

Hatásai - teák

Neem
Hatásai - Neem

Gyógynövények csomagolásának bemutatása

Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.

Használati útmutató

Fél-egy teáskanálnyi port keverjen el a vízbe.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

1. 18.

Értékelés: kitűnő
A Neem por íze (minden nap fogyasztom reggel kurkumával együtt kb. fél teáskanálnyiit ) az első alkalommal elképesztően keserű. A 2. héten már enyhül a keserű íz érzet. Később ez még enyhébbnek tűnik.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»