06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

MARCO - gyógynövény

Kód: 874

Igazán titokzatos ez a perui indiánok gyógynövénye. Balzsamozáshoz használták, a sámánok a mai napig használják látomásaik céljára, ráadásul az eredeti absint egyik összetevője. Marcot migrének ellen ajánlják, emésztési panaszokra, megfázáskor és fájdalmas menstruáció során is. Ha ezek a betegségek idegenek az Ön számára, akkor örüljön és alkalmazza az altamisut, ajenjot vagy macjut, mint ahogy még nevezik, a  kellemetlen bogarak kifüstölésére.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
7 338 Ft /250 g 2 935 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 9. 23. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Íz
Íz:
Kesernyés
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
4 éves kortól

Összetétel

Marco 100%

A gyógynövény főzete és íze

A Marco főzete halványsárga színű, gyógynövényes illatú, és enyhén keserű ízű. A keserűsége elviselhető, a főzetet bármilyen ízesítés nélkül is meg lehet inni.

A gyógynövény eredete

A Marco (Ambrosia peruviana) nevű gyógynövény az őszirózsafélék családjába tartozik. A népi orvoslás céljából az egész felszín feletti részét használják. Aki a növényt a dél-amerikai piacról szeretné felvásárolni, az altemise, artemise, ajenjo, amargo, vagy a malco név alatt kell keresnie. A helyiek ugyanis ennyire sok névvel ajándékozták meg ezt a gyógynövényt. A kis bokrokat a tipikus illatukról is felismerheti. De megbízhatóbb lesz, ha a következő leírásra fog támaszkodni: Marco 1 méter magas növény, szára finom szőrszálakkal van bevonva, a levelei ovális alakúak, fehér virágokkal virágzik, a termése tojás alakú. Az őserdők szélén folyó folyók mentén, az Andok völgyei mentén, és különösen Peru tengerparti területein növekszik. Akár 2700-3000 méteres tengerszint feletti magasságban is rábukkanhat. A növény már a spanyol hódítókat is magával ragadta, akik az indiánok viselkedésének a megfigyelésével kapcsolatos írásaikban említik a gyógynövényt. Az indiánok állítólag sehova se mentek a növény nélkül, ételekhez, kenőcsök elkészítésére, gyümölcslevek és főzetek készítésére használták.

A perui sámánok halottak balzsamozására, és mágikus szertartásokhoz is alkalmazták. Az elmúlt években a Marcora a tudósok is felfigyeltek. Az eddig elvégzett egészségügyi kutatások nagyon ígéretesek.

Hatásai - teák

Marco
Hatásai - marco

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 80 °C Elkészítési idő 15 perc Mennyiség 5 g / 1000 ml

Használati útmutató

  1. Öntsük le a gyógynövényt (5 g) forró vízzel 80 ° C-os (1 liter).
  2. Hagyjuk állni 15 percig, és szűrje le.
  3. Felnőtteknek 2-3 alkalommal egy csésze 300 ml naponta.
  4. Gyermeknek 4 éves kortól 1 csésze naponta 300 ml. Édesítheti mézzel.
Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


OOLONG SMOOTH
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

OOLONG SMOOTH

Ha már valami félnek a kínálatunkban kell, hogy szerepeljen, akkor az a félig fermentált tea. De semmi más. A minősége száz százalékos, az íze ugyanúgy... És az aromája? Az egyenesen pompás. Ha még nem próbálta az ún, piros teát, akkor az Oolong smooth lesz az igazi, amivel kezdhet. Elvarázsolja a lágy föld ízével és az egyedi illatú fa aromájával. Élvezheti egész nap. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 620 Ft /250 g 2 248 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 9. 23. 2021

VILCACORA - gyógynövény (Uňa de gato, Macskakarom)
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

VILCACORA - gyógynövény (Uňa de gato, Macskakarom)

Ha azt írnánk, hogy Uncaria tomentosa csak a botanikus tudja értelmezni. De ha úgy tüntetjük fel, hogy Uňa de gato, Vilcacora vagy Macskakarom, rögtön tudjuk miről is van szó. Az Inkák legendás szent növénye, mint varázslatos antioxidáns és immunerősítőként van dédelgetve, Európába csak nemrég érkezett. De ezeknek köszönhetően tudjuk, hogy nagy potenciállal rendelkezik a civilizációs betegségek megelőzésében. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 817 Ft /250 g 2 327 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 9. 23. 2021

FLOR DE ARENA – gyógynövény
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FLOR DE ARENA – gyógynövény

Merüljön el a tisztító fürdőbe. Külsőleg és belsőleg. Ez a Flor de Arena, a több ezer éve ismert gyógynövény a stressz, a gyulladás és talán a túlsúly megakadályozására. A perui Andokból származik, kellemes ízű, és használhatja főzéshez, más fűszernövényekkel vagy fürdéshez. Tapasztalja meg a bölcs indiánok egyik legaktívabb gyógynövényének készségét. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
7 549 Ft /250 g 3 020 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk csütörtökig, 9. 23. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »