06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

JAPAN SENCHA ASANOKA SATSUMASENDAI KAGOSHIMA BIO – zöld tea

Kód: 1489

Azt tudja, hogy milyen illatú a reggel? Most kérjük felejtse el, a kicsit odaégett szalonna, és a kávé illatát. A japánok, a nap ezen korai szakaszát sokkal költőibben érzékelik. Szerintük a reggelek az erdők, és a tengerek homályába vannak beburkolva. Pontosan ezt érzékelheti egy csésze tökéletes, és csábító Sencha asanoka tea elfogyasztása után, melynek a neve szabad fordításban annyit jelent, hogy a reggel aromája. A bio minőségű, prémium zöld tea ritkaságnak számít az igazi tea-ínyencek számára.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Japán
Vidék
Vidék:
Kagosima
Íz
Íz:
Édeskés, Virágos, Füves
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
12 éves kortól
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

100%

A tea infúziója és íze

A tea infúziója halványzöld színű, amely igazán gazdag ízű, amelyben felfedezheti a virágok édes játékát a fű friss, és harmonikus kombinációjában, enyhe fanyarsággal befejezve.

A tea eredete

A Kyushu-sziget délnyugati oldalán fekvő Kagoshima prefektúra híres a zöld teájáról. Az óceán közelségének köszönhetően az éghajlata meleg, és kedvező a teafák termesztésére. A régió nagyon specifikus területe, a Satsumasendai város környéke. Itt a termesztőknek nem kell aggódniuk a váratlan fagyok végett, ezért az Asanoka nevű camellia sinensis egyik legújabb fajtáját merészkedtek el termeszteni. Ez a fajta nem annyira ellenálló a hőmérsékleti ingadozásoknak, mint a legelterjedtebb fajtájú teacserje a Yabukita. Az asanoka termesztése valóban területileg korlátozott, ezért is tekintik az aromák ritka kincstárának. A Sencha az egyik legnépszerűbb japán zöld tea. Mint a legtöbb teát a felkelő nap földjéről, az sencha-t is a feldolgozása kezdetén gyorsan meggőzölik, így állítják meg a levelek nem kívánt oxidálását. Ennek eredményeként a tealevelek friss, és élénkzöld színűek maradnak.

Az asanoka fajtából származó tealevelek intenzív, sötét árnyalattal rendelkeznek, amelyeket finom tű alakba sodornak, és a végül kiszárítanak. Az sencha asanoka magával ragadó umami aromával rendelkezik, amelyet az első infúziójánál élvezhetünk ki a leginkább. De az ezt követő öntetek is meggyőzik Önt arról, hogy a sencha számára az asanoka fajta a legmegfelelőbb, amely rengeteg játékos, és teljes hanggal rendelkezik. A tea ritkaságát igazolja az is, hogy tisztán Bio ültetvényekből származik.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 70-80 °C Elkészítési idő 2-3 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

  1. A zöld teát öntse le 70-80 °C-os vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
  2. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
  3. Áztatási idő 2-3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással»