Tanácsra van szüksége?
Miért a mi termékünket?
- Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
- Elégedett ügyfelek
- Kiszállítás általában 48 órán belül
Hatásai - narancshéj
A lenyugvó nap színe, és egy halom C-vitamin. Igen, az egyik legnépszerűbb citrusféléről beszélünk – a narancsról. A narancsnak több fajtája ismert, de minden változatának van pár közös vonása. A lédús ízük, és a csodálatos hatásuk az egészségre.
Győződjenek meg saját maguk a hatásairól:
- Arról számoltak be, hogy a rendszeres fogyasztása jelentősen csökkenti a stroke kockázatát a nőknél
- Ajánlott a rák, és a vesebetegség kialakulásának megelőzésére
- Csökkenti a vérnyomást és a koleszterint
- A második fokú cukorbetegségben szenvedő embereknek is ajánlatos a fogyasztása
- Növeli az immunitást, és küzd a vírusfertőzésekkel
- Javítja a látást
- Beállítja az emésztést, és megszünteti a székrekedést
- Táplálja a bőrt, és elnyomja a korai öregedés korai megnyilvánulásait
- Elősegíti a megfelelő agyi funkciót
Ez a kerek, fényes zöld koronával rendelkező fa, amikor a gyümölcsei beérnek, úgy néz ki, mintha ragyogó lámpásokkal volna borítva. A narancs kissé tévesen trópusi gyümölcsnek van titulálva. igazából, ezek a citruszok a szubtrópusi éghajlatot szeretik, a túlzott trópusi nedvesség nem tesz jót a növénynek. A narancsfa eredete Kínába és Vietnamba vezethető vissza. Fokozatosan, a kereskedelmi útvonalak bővülésével Dél-Európában is elültették, majd idővel az amerikai kontinensen is. A narancsnak több fajtája van. Leggyakrabban édesre, és keserűre osztható, de tovább oszlanak azon kritériumok szerint, hogy a gasztronómiában, kozmetikában, vagy gyógyszeripariban használják e fel. A narancs felhasználása több mint sokszínű. Az egész gyümölcsöt feldolgozzák, azaz a héját, és a lédús belét is. Mindkettőnek az egészségünkre jótékony hatása van, és a kulináris lehetőségeik kimeríthetetlenek. A héját leggyakrabban szárítják, ételekhez, vagy a teakeverékekhez adagolják. A narancs húsából préselik a narancslevet, nyersen a saláták, néhány húsétel, de főleg desszertek kedvenc összetevője. A gyümölcs kandírozott, és szárított formában is nagyon népszerű.