GYENGÉD MÁLNA - gyümölcs tea
Kóstolja meg a nyarat. Kényeztesse magát málnával, almával, sárgarépával, céklával és mazsolával egy csészében. A selymesen finom ízű és csodálatos aromájú tea egy pillanat alatt elviszi az augusztusi kertbe. Tele van vitaminnal és antioxidánsokkal, de nem tartalmaz teint, így a legkisebb gyerekek is élvezhetik. Az év bármely szakában, naponta annyiszor, ahányszor csak akarja.
Összetétel
Alma darabok, Mazsolák, Répa darabok, Cékla, Málna 3%, Hibiszkusz, AromaInfúzió és tea íz
Amilyen vörös a színe az egyes daraboknak ebben a teában,olyan vörös az infúzió. Az íze tükrözi a mazsola édességét, a céklát és a sárgarépát, az alma savanyúságát és az egyedi málna kellességét.
Mint minden más gyümölcstea, a Gyengéd Málna is megérdemli hogy, fogyasztja mint kiváló és frissítő egészséges jeges teát.
A tea eredete
Minden, amit a Gyengéd Málna gyümölcs teában talál,természetes eredetű. Céklát, almát, sárgarépát, málnát és a mazsolát az EU egyik bevált szállítójától vásároltuk. Évek óta kitünő a kapcsolatunk,számíthatunk a csúcsminőségű árura és minőségi tanúsítványaira.
A gyümölcsöket és zöldségeket az úgynevezett liofilizálással konzerválják. Ez egy viszonylag drága fagyasztva szárítási folyamat. Az eljárás a fagyasztott víz alacsony nyomáson és hőmérsékleten történő szublimációján alapul. Előnye hogy,nem veszélyezteti az egészségre értékes anyagok károsodását(amelyek magas szárítási hőmérsékleten előfordul), és ezzel egyidejűleg megőrizve a textúráját és ízét, a szárított anyag. A teáink liofilizált összetevői ropogósak, illatosak, és miután forró vízzel leönti az íze mint a frissé. A tea keverékhez néhány csepp természetes ízanyagot adtunk hozzá .
A tea természetes ízét és illatát tartja tovább. Nem tartalmaz szintetikus illatanyagokat ezért nem irritálják a gyomort, nem savanzítja el a szervezetünket, és nem okoz gyomorégést.
Tea csomagolásának bemutatása
A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.
Tea elkészítése
100 °C | 8-10 perc | 1,5-2 teáskanál 2-2,5 dl vízhez |
Használati útmutató
- Forráza le a gyümölcs teát 100 °C vízzel 1,5-2 teáskanál 2-2,5 dl arányában.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Áztatási idő 8-10 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Tanácsra van szüksége?
3. 21.