

EPRES CHEESECAKE BIO - fekete tea
Beleharapni a teába ? Miért ne? Ki tudna ellenállni a friss eperrel megszórt sajttortának (cheescake). Olyan üdítő és bátorító. A legjobb péksütemények és a BIO fekete tea keveréke eperdarabokkal, citromhéjjal és rózsavirágokkal inspirált minket. Egy csepp természetes aroma óvatosan kiemeli ezt a kis csodát. És megszületett – az Epres cheescake a teáskannájába.
Összetétel
Yunnan fekete tea 80%, Citromhéj darabok, Természetes aroma, Eper darabok 3%, RózsaszirmokA tea infúziója és íze
Az Epres Bio Cheesecake fekete tea mindent tartalmaz, amire számíthat egy reggeli italtól. Csodálatosan frissítő íz, vonzó, lédús epres tónusokkal, kellemes aromával, továbbá egy organikusan kezelt teaültetvényből származik.
A tea eredete
A kínai fekete tea kevésbé híres, mint a zöld tea, de ez nem teszi kevésbé minőségűvé. Ezt bizonyítja az éves világméretű kereslet és a BIO tanúsítás, amelyet csak ökológiai termékek szereznek meg. Amelyeket ipari műtrágyák és permetezők használata nélkül termesztettek, tisztán természetes módon. Ugyanígy kell azokat feldolgozni - eljárások szerint amely nem szennyezi a környezetet. Mindezeket a követelményeket teljesíti 100 % -ban az Epres Bio Cheesecake fekete tea.
Yunnan tartomány Kína déli részén fekszik, a vietnami határ közelében, a Mekong-folyó völgyében. Az úgynevezett szubtrópusi hegyvidéken fekszik, a tél enyhe, a nyár meleg, néha trópusi is. Ez egy hegyvidéki régió, tehát meleg van a völgyben, miközben a jeges szél fúj a csúcsokon. A magas tengerszint feletti magasság és az enyhe éghajlat miatt a növekedési időszak hosszú.
Azt mondják, hogy Yunnanban több mint 2,5 ezer éve termesztik a kínai teafák (Camellia sinensis) cserjéit. A helyi emberek március és november között gyűjtik a leveleket. És ha erjedéssel dolgozzák fel, akkor vörös teának nevezik. Különösen Yunnan tartományban találja meg Dianhong néven - a „Dian” Yunnan-t jelent, a „hong” pedig piros. Maga a fermentáció idő- és időigényes folyamat. A leszedett zöld leveleket hervadni kell hagyni és gördítéssel vagy préseléssel „gyűrni“. A belőlük felszabaduló lé amely fermentációt vált ki. Ennek során a tea megváltoztatja ízét, illatát és színét. Miután a felelős személy megállapította, hogy a levelek pontosan a szükséges módon vannak erjesztve meleg levegővel hagyják megszáradni a teát. Utána válogatni és csomagolni kell.
Mi volt a mi dolgunk az így elkészült Yunnani-teával? Eperrel, citromhéjjal és a rózsaszirmokkal gazdagítottuk. A keveréket végül természetes aromájú ködbe borítottuk. Ez biztosítja, hogy a teakeverék nem tartalmaz szintetikus anyagokat és nem okoz például gyomorégést.
Tea csomagolásának bemutatása
Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
- Öntse le a teát 100 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
- Áztatási idő 3-5 perc (fedett csészében).
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

ANGOL KARAMELL - fekete tea

ÁFONYA KAKTUSZ - fekete tea
