06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CHINA CHUN LUO - zöld tea

Kód: 900

Állítólag így volt: A szépséges teaszüretelő lány, amikor a kosara már megtelt, pár tealevelet a mellei közé tett. Míg haza ért, a tealevelek átmelegedtek és erős bódító illatot bocsájtottak ki, amely meglepte a lányt és elmondta az apjának. Így született a világ egyik legnagyszerűbb teája. Gyümölcsös és sima az íze, és a levelei a csiga házára hasonlítanak.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 148 Ft /250 g 2 459 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk hétfő, 11. 30. 2020
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kína
Vidék
Vidék:
Jiangsu
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
12 éves kortól

Összetétel

CHINA CHUN LUO 100%

A tea főzete és íze

A Chun Luo, Biu Luo Chun, vagy a Pi Lo Chun nagyon népszerű volt a Ming-dinasztia idején (1368-1644). A nevét, és a kiváló tulajdonságait számos legenda veszi körül. A Jiangsu tartományban fekvő Tai-tól mellől származik. A teát csigaház alakba tekert levelek, és nagyon erős illat jellemzi, a helyiek néha "rémisztőnek" hívják. Az erre a teára felhasznált tealeveleket általában március végén gyűjtik össze. A betakarítók az ültetvényekre ujjatlan kesztyűkkel felszerelve indulnak – mivel Jiangsu-ban ilyentájt még mindig hidegek vannak. A kínai teacserjék leveleit (Camellia sinensis) természetesen kézzel gyűjtik össze, és alapos ellenőrzés alatt történik a betakarításuk. A teakertekben szigorúan tilos dohányozni, parfümöt használni és fűszeres ételeket is fogyasztani, mivel a tea hajlamos magába szívni a környezetéből az illatokat. A betakarítást követően a tealeveleket hagyják elhervadni, amely során a levelek megkapják az aromájuk nagy részét. A levelek vízvesztesége 5 és 25 százalék között váltakozik. Ezután kis "csigaház" alakba görgetik, szárítják, átválogatják, és végül csomagolják a tealeveleket. A China Chun Luo annyira könnyű tea, hogy 1 kilogrammnyi China Chun Luo-hoz 14-15 ezer tealevelet kell betakarítani. A zöld tea rendszeres fogyasztása a kínai emberek életének része már időtlen idők óta. Segíti őket, hogy frissen tartják az elmét és a testet, elősegítik az immunrendszer megfelelő működését, és hozzájárul az emésztőrendszer, légzőszerv és érrendszer megfelelő működéséhez.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 70-80 °C Elkészítési idő 3 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

  1. A zöld teát öntse le 70-80 °C-os vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
  2. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
  3. Áztatási idő 3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


PI LO CHUN - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

PI LO CHUN - zöld tea

Nyugodt reggeli a kertben, délutáni találkozó a barátokkal...ezek tökéletes lehetőségek a zöld teák hosszú ízlelgetésére. Ezért nem hiányozhat egy háztartásból sem a Pi Lo Chun - varázslatos ital édesen lágy ízzel és virág aromával. Szilvafák és barackfák között nő és kizárólag az év egy napján szüretelik. Maga a tökély! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
4 148 Ft /250 g 1 659 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk hétfő, 11. 30. 2020

YIN XIANG - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

YIN XIANG - zöld tea

A zöld teák nem veszítik el a népszerűséget. Ezért hoztunk Önnek egy újdonságot Guangxi-ról. Elegáns és friss, a Yin Xiang nevet a híres Qing dinasztia fejedelme után kapta. Fáradhatatlanul szolgálta a császár jólétét, amibe bele is halt. A történelem az árvizek elleni harcaival rögzítette. Az ő nevével ellátott tea fáradhatatlanul frissítő és megmentheti a kiszáradástól. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
4 792 Ft /250 g 1 917 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk hétfő, 11. 30. 2020
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »