

BIO vörös áfonya (Vaccinium vitis-idaea) por
Piros gyümölcsök egy kis cserjén, íze édes és kissé kesernyés, húgyútak támogatására és a gyulladás megakadályozására szolgálnak? Igen,az áfonyát biztosan ismeri. De lehet, hogy nem tudta, hogy sok vitamin, antioxidáns, tannin, flavonoid és ásványi anyag forrása. És hogy por formában is léteznek, amiket száz különböző módon élvezhet. Kényeztesse magát áfonyával, BIO minőségben.Uzsonnára, koktélba vagy desszertnek.
Összetétel
Vörös áfonya 100%A gyógynövény öntete és íze
Az áfonya por gazdag vörös-narancssárga színű, kellemes, savas aromájú és édes-savanyú ízű. Alkalmas italok, pürék és desszertek készítésére.
A gyógynövény eredete
A vörös áfonya (Vaccinium vitis-idaea) növekszik az alföldeken és a hegyekben, Európában és Ázsiában. Észak-Amerikában vagy az északi sarkkörön is találkozhat vele. Az élőhelyeit általában tőzeg talajok, hegyek lejtői és magasan fekvő tűlevelű erdők jellemzik. A hangafélék családjába tartozó növény (mint például a rododendronok és áfonyák) számos népi nevet szerzett népszerűségének köszönhetően. Köztük találunk neveket, mint például a havasi meggy, kövi málna vagy a vörös áfonya.
A 25 cm-es magasságig terjedő kúszó cserje emlékeztethet az egyik rokonára a fekete áfonyára (Vaccinuim myrtillus). Ellentétben vele, a vörös áfonya örökzöld,virágai csüngő, fürtös, és a gyümölcse elsőnek zöld, majd fehér és végül piros bogyók. A vörös áfonya erdeinkben nem nő olyan gyakran, mint a fekete áfonya, és törvény által védett. Gyümölcseit nem szabad a vadon gyűjteni.
Ez annál is jobb okot ad, hogy élményt nyújtson por formában és BIO minőségben. Európai szállítóink a vörös áfonyát egy biogazdálkodási rendszerben termelik, és csak érett és egészséges gyümölcsöket dolgoznak fel. Tisztítás után a gyümölcsöt meg kell szárítani, apróra vágni és finomra őrölni. Természetesen anélkül, hogy bármilyen színezéket, kötőanyagot vagy aromát hozzáadnánk. A tiszta vörös áfonya por karotinoidokban, flavonoidokban, glikozidokban, antocianinokban, tanninokban gazdag. Tartalmaz A, B, E és C vitaminokat is, beleértve a vasat, magnéziumot, kalciumot, foszfort, káliumot és egyéb ásványi anyagokat.
Az áfonyák egyedülálló összetétele a hagyományos orvostudományban és több száz éves használatukban rejlő népszerűségnek tulajdonítható. Általában a vörösáfonya ajánlott a húgyúti problémákra, különösen a gyulladás esetén. A herbáriumok arról is írnak, hogy képesek fertőtleníteni, lázon, fáradtságon és bélrendszeri problémákon segíteni. A vitaminoknak köszönhetően az áfonya jó választás a védekezés megerősítéséhez.
Gyógynövények csomagolásának bemutatása
Kiváló minőségű alumínium csomagolás, amely lehetővé teszi a visszazárást nyitás után. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a gyógynövények jellegét. A gyógynövények mindig hermetikusan lezártak a csomagolásban, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. Erre a három dologra rendkívül érzékenyek a gyógynövények, és nagy hatással van a gyógynövény és az infúzió végső minőségére.
Tea elkészítése
|
|
Használati útmutató
A vörösáfonya por gyakorlatilag bármilyen módon használható.
Hozzáadhatja vízhez, gyümölcsléhez, joghurthoz, smoothie-hoz, megszórhatja a süteményeket vagy a reggeli zabkását. Szintén ízletes mártásokhoz.
A tea elkészítése esetén ajánlott 1 teáskanál 250 ml forró víz arányban.
Ajánlott napi adag 1 teáskanál naponta kétszer.

























Tanácsra van szüksége?

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

FIATAL DARÁLT ZÖLDÁRPA

Cékla BIO (Beta vulgaris var. Vulgaris) – por
