MANDULÁS KEKSZ - zöld tea
Süt? Akkor nem kell bemutatni Önnek a mandulás keksz illatát és ízét. Nem süt? Akkor vegye fel a képzelőerejét, és képzelje el az édes ízt mandulával és kókusszal a nyelvén. Otthon van! Pontosan, mint a nagymama ünnepi édessége, ilyen ez a szálas tea is a Mandulás keksz. A zöld Senchanak köszönhetően frissítő és jó hangulatot csalogató.
Összetétel
Zöld tea China Sencha , Kókuszreszelék 25%, Természetes aroma, Mandula szeletek 2%Infúzió és tea íz
A Mandulás keksz teljes, sárga infúziót ad. Az íz természetesen az összetevőkből fejlődött ki. A zöld Sencha ad neki egy bizonyos fokú édességet és frissítő fanyarságot, a mandula és kókusz kiegészíti egy kis egzotikus tónussal.
Élvezze ezt a teát forró italként, de kiváló és ízletes, mint jeges tea.
A tea eredete
A kínai Sencha - t több teakerben termelik. A legelterjedtebbek a Fujian, Zhejiang, Yunnan, Wenshan vagy Yun Ming tartományok ültetvényei. Zöld levelek lefordítottak, így tipikus alakot kapnak. Kínában a Sencha, Japánnal ellentétben, pörkölt a serpenyőben. Vonzó füstös ízt kap.
Megemlítést találunk a manduláról már az Ószövetségben. A botanikai szempontból a sárgabarackhoz kapcsolódó növény 5 méteresre nőnek. Észak-Afrikából és Nyugat-Ázsiából származnak. Napjainkban a mandulákat a meleg európai tartományban termesztik. A virágzás után egy magzat jelenik meg - zöld, szőrös mag. Amikor érlelődik, lila lesz és megnyílik. Belül van egy mag. A feltörés után mandulát és magot kap.
A mandula kekszhez hozzáadott természetes aroma nem okoz gyomorégést, gyomorpanaszt vagy savasítja a testet. Nem tartalmaz szintetikus illatanyagokat. Néhány csepp természetes aroma megőrzi az eredeti ízét és aromáját az összetevőknek.
Tea csomagolásának bemutatása
A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.
Tea elkészítése
70-80 °C | 2-4 perc | 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez |
Használati útmutató
- A zöld teát öntse le 70-80 °C-os vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Áztatási idő 2-4 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Tanácsra van szüksége?
energia érték: | 8 kJ / 2 kcal |
Zsírok: | 0.5 g |
ebből telített zsírok: | 0.1 g |
Szénhidrátok: | 0.5 g |
ebből cukrok: | 0.5 g |
Fehérjék: | 0.5 g |
Só: | 0.01 g |