ANGOL KARAMELL - fekete tea
Illatos tea, valami harapnivaló, könyv és meleg zokni. Valahogy így képzeljük az Angol karamellel töltött pillanatot. Válassza ki, hogy milyen lesz az Öné. A kitűnő fekete teát karamellel kombinálva télen, nyáron kortyolgathatja. Fogyassza "csak úgy", vagy adjon hozzá tejet. Lágyítja vele az ízét és megtöbbszörözi a finomságát.
Összetétel
Fekete tea Assam STGFOPI, Fekete tea, Karamell darabok ( sűrített tej, cukor, vaj), Természetes aromaInfúzió és tea íz
A fekete indiai teának opálos borostyán színű infúziója van.Az ízében enyhe fanyarságot tapasztalhatunk, amelyet tökéletesen egyensúlyoz a karamell édes tónusa. Az illata csodálatosan édes.
Az angol karamell ajánlott reggeli tea,de elkészítheti mint jeges teát.
A tea eredete
Az indiai fekete teának nincs verseny társa. Erős és rendkívül élénkítő. A különleges kínai assamica tea növény szép, sötétzöld, nagy levelűek. A tea ültetvényei Indiában, különösen a Brahmaputra folyó mentén találhatók, ahol az éghajlat enyhe és nedves. A betakarítás, mint más kertek esetében, a nőkre tartozik. A betakarítást már hajnal előtt kezdik, a leveleket pedig nagy bambusz kosarakba szedik. Amikor a terményt feldolgozásra szállítják, a tealeveleket először hadják fonnyadni és zúzás nélkül fermentálják. Ezután megszárítják.
A karamell és a természetes aroma EU üzleti partnereinkből származik. A tanúsítványok alapján választjuk ki őket, hogy biztosítsák, hogy csak a legmagasabb minőségű nyersanyagokat szállítják káros anyagok nélkül. Természetes aromák, és nem tartalmaz semmilyen szintetizátort, ezért nem savasítja a szervezetet nem okoz gyomorégést és nem irritálja a gyomrot.
Tea csomagolásának bemutatása
A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.
Tea elkészítése
100 °C | 3-5 perc | 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez |
Használati útmutató
- Öntse le a fekete teát 100 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
- Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
- Áztatási idő 3-5 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Tanácsra van szüksége?
energia érték: | 6 kJ / 2 kcal |
Zsírok: | 0.5 g |
ebből telített zsírok: | 0.1 g |
Szénhidrátok: | 0.5 g |
ebből cukrok: | 0.5 g |
Fehérjék: | 0.5 g |
Só: | 0.01 g |
6. 29.
6. 4.
10. 14.