06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

VIETNAM RAINFOREST SENCHA TAM DUONG - zöld tea

Kód: 1475
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Mi lenne más, mint a lélegzetelállító ízlés szerint megkóstolni az Indokína tetőjén növekvő teát? Ennek oka a lélegzetelállító környezet, a japán hagyományos módszerek és a vietnami termelők gazdag tapasztalatainak kombinációja. A Vietnam rainforest Sencha Tam Duong pontosan az a tea, amely minden csészében békét és erőt hozhat.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 037 Ft /250 g 2 415 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2022. 12. 14.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Vietnám
Vidék
Vidék:
Tam Duong
Íz
Íz:
Friss, Kissé fanyar
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
12 éves kortól
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
800m - 1200m

Összetétel

Vietnam Rainforest Sencha 100%

A tea infúziója és íze

Várható egy sárga infúzió mézes szikrájával és tartós lágy és friss ízével.

A tea eredete

A Tam Duong régió utazási paradicsom. A szálloda festői völgyekkel, vad vízesésekkel és a köd által lefedett Hoang Lien Son hegységre nyújt kilátást. A csúcsok között fenségesen emelkedik a legmagasabb hegy Vietnámban sőt az egész Indokínában - Fan Si Pan. Innen származik a Rainforest sencha. Itt, egy lenyűgöző magasságban, amely néha eléri a 1200 métert a tengerszint felett, vannak teaültetvények. Az egész területen átfolyó tiszta víz elegendő nedvességet biztosít, a környező erdők pedig tápanyagokat szolgáltatnak a talajban. Ez teszi a tea növényeket ideálisan növekedésre. 

És termelőik a lehető legtöbbet hasznosítják. A helyi lakosok többnyire ősi hegyi településeken élnek, ahol minden hagyományt gondosan betartanak. Mivel őseik gyakran Kínából és Japánból érkeztek, különös figyelmet fordítanak a teákra. Ezért nem csoda, hogy a megnőtt levelek tele vannak ízekkel, kellemes illatokkal és sötétzöld színűek. A Rainforest sencha - át a japán módszer szerint gőzöléssel dolgozzák fel. Az oxidáció gyors, de enyhe leállításának köszönhetően a levelek megtartják intenzív árnyalatukat, megőrzik sajátos ízüket és aromájukat. Ezt követően manuálisan alakítják szabálytalan lazán hengerelt tűkké és lassan szárítják.

Sajátos környezetének köszönhetően a Rainforest sencha japán ihletése ellenére teljesen egyedi. Minden kortyban meg fogja érezni a hegyi források félreérthetetlen varázsait, és a tipikus sencha kissé fanyar ízét késlelteti a kellemes frissesség.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 70-80 °C Elkészítési idő 2-3 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

  1. A zöld teát öntse le 70-80 °C-os vízzel  (kb. 2 perc a forrás után) 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
  2. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
  3. Áztatási idő 2-3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

6. 2.

Értékelés: kitűnő
Én vagyok az első, aki értékeli ezt a teát. Azt kell mondanom, hogy ez egy kicsit "vak" választás volt, mert soha nem kóstoltam vietnami zöld teát, és ezt még senki nem értékelte. A tasak kinyitása után hosszabb, világos zöld leveleket láttam. A teát az utasítások szerint készítettem. A áztatási idő kb. 2 perc, a tealevelek gyorsan elnyerik a méretüket. A tea színe halványsárga, íze enyhe, édes, fanyarság nélkül. Egy csepp citrommal még lenyűgözőbb és frissítőbb. Elégedett vagyok a választásommal, és ajánlom.

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


CHINA SENCHA - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CHINA SENCHA - zöld tea

A zöld tea történelmében nagy mérföldkő, tőle származik a hosszú hagyománya a teaivásnak és a kezdetleges nagy kedveltsége is. Kiss Yojoki, Teák könyvéről van szó, 1191-ben öt létfontosságú szervet írt le, amelyekre a tea pozitív hatással van. Próbálja ki saját magán, hogy a könyv szerzője, a zen szerzetes Eisai nemcsak a levegőbe írt. Próbálja ki Ön is a tiszta kínai zöld teát. Semmi por, csak egész levelek! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
3 913 Ft /250 g 1 565 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2022. 12. 14.

PI LO CHUN - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

PI LO CHUN - zöld tea

Nyugodt reggeli a kertben, délutáni találkozó a barátokkal...ezek tökéletes lehetőségek a zöld teák hosszú ízlelgetésére. Ezért nem hiányozhat egy háztartásból sem a Pi Lo Chun - varázslatos ital édesen lágy ízzel és virág aromával. Szilvafák és barackfák között nő és kizárólag az év egy napján szüretelik. Maga a tökély! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 585 Ft /250 g 2 234 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2022. 12. 14.

GRÚZ ZÖLD TEA MAGHALI ETSERI
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

GRÚZ ZÖLD TEA MAGHALI ETSERI

Határozottan nehéz újraalkotni egy fenomént. De van egy jó hírünk a kiváló és minőségi teák szerelmeseinek. Grúziában ez sikerült. Lassan, de biztosan, az új termelők és teamesterek szakértelmének és a mesterségük iránti szeretetének köszönhetően az egykori miniszterelnök leporolja az évszázadok során kifinomult készségeket, és egy egyedülálló grúz kincset hoz a piacra. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 515 Ft /250 g 3 806 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2022. 12. 14.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »