06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

VIETNAM RAINFOREST SENCHA TAM DUONG - zöld tea

Kód: 1475
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Mi lenne más, mint a lélegzetelállító ízlés szerint megkóstolni az Indokína tetőjén növekvő teát? Ennek oka a lélegzetelállító környezet, a japán hagyományos módszerek és a vietnami termelők gazdag tapasztalatainak kombinációja. A Vietnam rainforest Sencha Tam Duong pontosan az a tea, amely minden csészében békét és erőt hozhat.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 070 Ft /250 g 2 428 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Vietnám
Vidék
Vidék:
Tam Duong
Íz
Íz:
Friss, Kissé fanyar
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
12 éves kortól
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
800m - 1200m

Összetétel

Vietnam Rainforest Sencha 100%

A tea infúziója és íze

Várható egy sárga infúzió mézes szikrájával és tartós lágy és friss ízével.

A tea eredete

A Tam Duong régió utazási paradicsom. A szálloda festői völgyekkel, vad vízesésekkel és a köd által lefedett Hoang Lien Son hegységre nyújt kilátást. A csúcsok között fenségesen emelkedik a legmagasabb hegy Vietnámban sőt az egész Indokínában - Fan Si Pan. Innen származik a Rainforest sencha. Itt, egy lenyűgöző magasságban, amely néha eléri a 1200 métert a tengerszint felett, vannak teaültetvények. Az egész területen átfolyó tiszta víz elegendő nedvességet biztosít, a környező erdők pedig tápanyagokat szolgáltatnak a talajban. Ez teszi a tea növényeket ideálisan növekedésre. 

És termelőik a lehető legtöbbet hasznosítják. A helyi lakosok többnyire ősi hegyi településeken élnek, ahol minden hagyományt gondosan betartanak. Mivel őseik gyakran Kínából és Japánból érkeztek, különös figyelmet fordítanak a teákra. Ezért nem csoda, hogy a megnőtt levelek tele vannak ízekkel, kellemes illatokkal és sötétzöld színűek. A Rainforest sencha - át a japán módszer szerint gőzöléssel dolgozzák fel. Az oxidáció gyors, de enyhe leállításának köszönhetően a levelek megtartják intenzív árnyalatukat, megőrzik sajátos ízüket és aromájukat. Ezt követően manuálisan alakítják szabálytalan lazán hengerelt tűkké és lassan szárítják.

Sajátos környezetének köszönhetően a Rainforest sencha japán ihletése ellenére teljesen egyedi. Minden kortyban meg fogja érezni a hegyi források félreérthetetlen varázsait, és a tipikus sencha kissé fanyar ízét késlelteti a kellemes frissesség.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 70-80 °C Elkészítési idő 2-3 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

  1. A zöld teát öntse le 70-80 °C-os vízzel  (kb. 2 perc a forrás után) 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
  2. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
  3. Áztatási idő 2-3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

6. 2.

Értékelés: kitűnő
Én vagyok az első, aki értékeli ezt a teát. Azt kell mondanom, hogy ez egy kicsit "vak" választás volt, mert soha nem kóstoltam vietnami zöld teát, és ezt még senki nem értékelte. A tasak kinyitása után hosszabb, világos zöld leveleket láttam. A teát az utasítások szerint készítettem. A áztatási idő kb. 2 perc, a tealevelek gyorsan elnyerik a méretüket. A tea színe halványsárga, íze enyhe, édes, fanyarság nélkül. Egy csepp citrommal még lenyűgözőbb és frissítőbb. Elégedett vagyok a választásommal, és ajánlom.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


CHINA SENCHA - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CHINA SENCHA - zöld tea

A zöld tea történelmében nagy mérföldkő, tőle származik a hosszú hagyománya a teaivásnak és a kezdetleges nagy kedveltsége is. Kiss Yojoki, Teák könyvéről van szó, 1191-ben öt létfontosságú szervet írt le, amelyekre a tea pozitív hatással van. Próbálja ki saját magán, hogy a könyv szerzője, a zen szerzetes Eisai nemcsak a levegőbe írt. Próbálja ki Ön is a tiszta kínai zöld teát. Semmi por, csak egész levelek! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
3 930 Ft /250 g 1 572 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.

Japan Sencha Makato - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Japan Sencha Makato - zöld tea

Japánban tudják mi a jó. Az egészséges étel, szeretet a természethez, tisztelet és becsület. A japánoknak rendkívüli kapcsolatuk van a hagyományokhoz, nagyon gondosak és tisztelettudóak. Hasonló tisztelettel közelítenek már több ezer éve a tea termeléséhez. A híres japán teakertek adják a világnak a feledhetetlen illatokat és ízeket. Szállítjuk, hogy megoszthassuk Önnel ezt a csodálatot. Hagyja magát elcsábítani... Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 438 Ft /250 g 2 575 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.

YUNNAN GREEN SUPERIOR - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

YUNNAN GREEN SUPERIOR - zöld tea

Nagyon ritka, nagyon lágy és nagyon finom. Így lehet a legrövidebben jellemezni a Yunnan Green Superiort, a teát, amely rendkívüli mennyiségű ezüst levelet tartalmaz.  A szakértők nagyra értékelik az üde, gyümölcsös aromájú főzetet, lehetséges, hogy a többinek utat nyit ezzel a zöld teák világa felé. Átviszi a kertjeibe a friss hegyi levegővel együtt. Virágillatúak lesznek és kellemesen fognak pezsegni. Kár lenne nem kipróbálni. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
4 967 Ft /250 g 1 987 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »