06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft

JAPAN GYOKURO SHINCHA KIWAMI BIO - zöld tea

Kód: 1641

A felkelő nap országa újabb értékes kincseit kínálja a világnak, amely sok japán zöld teát kedvelőt elcsábít. Az egyedülálló és valóban rendkívüli Gyokuro Shincha Kiwami összhangban állt a természettel és felesleges emberi beavatkozás nélkül. Ennek eredményeként rendkívüli és intenzív ízt tud nyújtani, aminek olyan könnyű engedni.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
41 704 Ft /250 g 16 682 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 10. 1. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Japán
Vidék
Vidék:
Kagosima
Íz
Íz:
Édeskés, Umami
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
12 éves kortól
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

100%

A tea infúziója és íze

Az enyhén zöldes infúzió, arany csillogással, szokatlan és kiváló ízt rejt magában,egy leheletnyi édességgel és gazdag umami tónusokkal.

A tea eredete

Japán egyértelműen a legjobb zöld teák otthona. Az egyik kétségtelenül a Gyokuro Shincha Kiwami bio minőségben. Egy igazi ritkaság, amely rendkívüli ízvilágával meglephet, mindenképpen megérdemel egy szuverén pozíciót a teakönyvtárban.

Japán Gyokuro Shincha Kiwami több okból is ritka. Egészen szokatlan, hogy a teljesen árnyékos teákat organikusan termesztik egyidejűleg. Az árnyékban a paraziták gyarapodnak, amelyekre a teafák nagyon fogékonyak. Ezért az ilyen árnyékos fák gondozása óriási tapasztalatra és készségekre van szükség. Ebben az esetben a leveleket tizennyolc napig teljesen megvédik a naptól, ennek köszönhetően gyönyörűen gazdag sötétzöld színt kapnak.

Ahogy a shincha név is sugallja (szabad fordításban ez az első teát jelenti), ezek az első betakarított levelek egy év alatt. A gyűjtemény Hachiju-Hachiya végének megünnepléséhez kapcsolódik, vagyis a japán holdnaptár szerint a tavasz első napja utáni 88 éjszaka időszakához. A teatermelők számára ez egy rendkívüli pillanat, amely a teafesztivált, a meditációkat és a szertartásokat kíséri. Különösen értékesnek tekintik azokat a leveleket, amelyeket ennek az időszaknak a csúcspontján szüretelnek.

Betakarítás után a teát nagyon rövid ideig főzik, és vékony, fényes tűkbe tekerik. Mivel az árnyékolás nagyon igényes a teafák számára a biotermesztésben, ezt a teát csak évente egyszer állítják elő. Ezért hívják kiwaminak, ami azt jelenti, hogy végső, tökéletes. És hiddje el nekünk, hogy az első csészében az umami hatalma alatt nem gondol mást róla.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 60 °C Elkészítési idő 2 perc Mennyiség 3g/100 ml

Használati útmutató

  1. Első infúzió - Öntse le a Gyokuro-t 60 ° C hőmérsékletű vízzel 3 g / 100 ml víz arányban. Hagyja 2 percig az infúzióban (fedett csésze), majd szűrje le.
  2. Második infúzió - a víz hőmérséklete 70 ° C, áztatási idő 1,5 perc.
  3. Harmadik infúzió - a víz hőmérséklete 80 ° C, áztatási idő 1 perc.
Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


JAPAN KAGOSHIMA KABUSECHA BIO – zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JAPAN KAGOSHIMA KABUSECHA BIO – zöld tea

A Nap, és az árnyék játéka. A japán tea szerelmesei tudják, hogy csak a fény, és az árnyék alkalmazása alapvetően befolyásolhatják a teacserjék termesztését, és az így a kapott tealevelekből készült ital élvezetét. A Kabusecha organikus, zöld tea erre egy csodálatos példa. Ha nem tud választani az sencha, és a gyokuro között, akkor van egy lehetséges megoldásunk az Ön számára. Próbálja ki a kabusechu-t. Egyesíti a két tea legkülönlegesebb tulajdonságait, és így könnyen a… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
27 775 Ft /250 g 11 110 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 10. 1. 2021

CEYLON IDULGASHINNA BLUE NETTLE - Oolong
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CEYLON IDULGASHINNA BLUE NETTLE - Oolong

Ha úgy gondolja, hogy a teák világában semmi sem lepheti meg, akkor itt van ez a szépség Srí Lankáról. A műalkotásra emlékeztető Oolong első pillantásra teljesen egyedi. És ha maga a megjelenés nem győz meg a "kék csalán" egyediségéről, íze és aromája játékosan képes rá. Élvezze a gyönyörű táj szívében termesztett ceiloni ritkaságot, és engedje meg, hogy engedjen annak varázsának. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
35 620 Ft /250 g 14 248 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 10. 1. 2021

JAPAN GYOKURO TAKUMI BIO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JAPAN GYOKURO TAKUMI BIO

Jadeitová rosa stvořená mistrem svého řemesla. Tak zní volný překlad spojení Gyokuro Takumi. O tom, že japonští čajoví mistři patří skutečně ke špičce v oboru, není nejmenších pochyb. Najde-li se přeci jen nějaký skeptik, pak po ochutnání tohoto exkluzivního gyokura pěstovaného v dokonalé harmonii s nádhernou přírodou ostrova Kjúšú rychle změní názor. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
28 718 Ft /250 g 11 487 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 10. 1. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »