06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

FRISSÍTŐ KENDER ÉRINTÉSE - gyógynövény keverék

Kód: 1540

Hány gyógynövényre van szükség a jó tea kikeveréséhez? Három elég lehet! Igyon egy italt csalán, kenderlevél és menta keverékéből egész nap, ez kellemesen ellazítja, beállítja az emésztést és regenerálódik. A Frissítő kender érintése gyógynövény keverék Ugyancsak tetszeni fog a kannabisz friss aromája, nem tolakodó enyhén mentol ízével. Kényeztesse magát télen és nyáron, pihenéskor és munka közben.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 275 Ft /250 g 2 510 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2022. 1. 28
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
EU
Íz
Íz:
Friss, Menta

Összetétel

Csalán 50%, Kender levél 25%, Borsmenta

Infúzió és a tea íze

A gyógynövény-keverék Frissítő kender érintése finom aromájával és ugyanolyan finom, gyógynövényes ízével fogja örvendeztetni. A keverék legfontosabb, de mégis üdvözlendő alkotóeleme a borsmenta. Ennek köszönhetően a tea friss, mentolos. Az infúzió sárgás-zöld színű.

A tea eredete

Minden Európából! A csalán, a kender és a menta európai szállítóktól származik. Végül is ezek a gyógynövények otthon vannak a régi kontinensen. Beszéljünk többet róluk.

A csalán (Urtica dioica) nem hagyható ki a természetbe való sétákról. A legfeljebb 150 cm magas gyógynövényt szúró szőrszálak jellemzik, amelyek a bőrrel való érintkezés után égési sérülést okoznak. A csalán hegyes, fogazott levelek vannak a szélein, feltűnő zöld virágokkal virágzik. Eredeti terjedési helye az északi félteke, de Dél-Amerikában is előfordul.  Ezt a gyógynövényt gyomnak tekintik, mivel nagyon gyorsan növekszik a kertekben és rétekben. Ennek ellenére a csalánnak számos előnye van az emberek számára (és nem csak nekik). Szilárd helyet szerzett az ősi gyógynövények herbáriumain és jegyzeteiben. Nem csoda, nem sok növénynek van annyi egészséges anyaga és annyira széles a felhasználási lehetősége, mint a csalánnak. A csalán-infúzió belsőleg és kívül is használható. Rendszeres ivás esetén előnye a testmozgás, a reuma és a vérzés. Jó munkát végez a hajának és a bőrének is.

A Kender (Cannabis sativa) egy ősi növény, amelyet Közép-Ázsiában termesztenek. 2 méterre nő, a levelei fogazottak. Különbséget teszünk a hím és nő ivarú kannabisz növények között. Eredetileg a kannabisz Közép-Ázsiában nőtt fel, ma szinte az egész világon termesztik. Miért? Az emberi cselekvés számos területén felhasználható. Zsákok, kötelek és szőnyegek mellett szigetelőanyag, üzemanyag vagy kozmetikumok előállításához is. Azonban nem ezen okok miatt nem adtuk hozzá a kannabiszt a teakeverékhez. Arra szolgál, hogy kiegyensúlyozza az emésztést, segít a pihenésben, az idegek védelmében, a feszültség felszabadításában és számos egyéb előnyben részesíti.

Tudta, hogy a menta az otthonában levő összes dezodor és frissítő előfutára ? Most már tudja. Eltekintve attól, hogy jó illata van, és kívülről is felfrissül, ez az évelő növény belső problémákon is segít. Enyhíti a hányingert, erősíti az immunrendszert, segíti a légzést. A borsmenta (Mentha piperita) felismerhető elsősorban az illata alapján, amely felszabadul, amikor a leveleket az ujjai között dörzsöli. A menta szár kissé szőrös, a levelek pete alakúak. A növény általában eléri a fél métert. Valószínűleg Nyugat-Európából szinte az egész mérsékelt övezetre terjedt.

Hatásai - teák

Csalán
Hatásai - csalán
Egyiptomi borsmenta
Hatásai - Egyiptomi menta

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 100 °C Elkészítési idő 5-8 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

Öntse le a gyógyteát 100 °C vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
Áztatási idő 5-8 perc (fedett csészében), majd szűrje le.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


AZ ÖRÖK ÉLET ELIXÍRJE - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

AZ ÖRÖK ÉLET ELIXÍRJE - zöld tea

Ázsia teli van titokkal. Az emberek ott megélik a száz éves kort, mindig mosolyognak, nem náthásak, nem is köhögnek, és még e mellé nagyon jól néznek ki. Hogy csinálják? Sokat meditálnak, tornáznak, egészségesen táplálkoznak és főleg - egész nap zöld teát kortyolgatnak. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 928 Ft /250 g 2 371 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2022. 1. 28

SÁRKÁNY TEÁJA - keverék
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

SÁRKÁNY TEÁJA - keverék

Ennyi finomság egy teában! A Sárkány finomsága egy borongós délutánon született. Szükségünk volt egy kis energiafeltöltődésre, forró ölelésre és sarokba szorítani a pesszimizmust. Sikerült! A magasztos tealevelek és a gyümölcsdarabok rózsaszínű borssal lábra állítottak bennünket. Erős, mint a sárkány. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 551 Ft /250 g 2 220 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2022. 1. 28

GYOMOR GYÖNGYE - gyógy tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

GYOMOR GYÖNGYE - gyógy tea

Megtettük a maximumot az Ön nyugtalan gyomráért. A gyógytea mindazok méretére van szabva, akik a hagyományos természetgyógyában és a füvesasszonyokban bíznak, íme, világra jött. És örömmel megosztjuk. Hisz a kamilla, körömvirág, citromfű vagy a menta általában nagyon ismert. De amit lehet, még nem tud, milyen ízt ad ennyi gyógynövény együtt.  Hát akkor tudja meg, hogy a Gyomor gyöngye rendkívüli módon enyhe és gyönyörűen illatos. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 406 Ft /250 g 2 162 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk péntekig, 2022. 1. 28
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »