06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

DARJEELING SFTGFOP1 PUTTABONG BIO / 2022

Kód: 1439

A puttabongi teakertben bengálul, és angolul egyaránt beszélő embereket fog hallani. Gyönyörű, friss, és zöld teafák cserjéit csodálhatja meg. 1852 óta a tearajongókat az egész világon, édes aromájú, és ízletes tealevelekkel látják el. Az első tavaszi betakarításból származó tea egyenesen az ültetvényekről repül Önökhöz. Az exkluzív, kézzel betakarított tealevelekből készült tea BIO minőségű, lágy, és frissítő.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
India
Vidék
Vidék:
Darjeeling
Íz
Íz:
Virágos
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
15 éves kortól
Szüret
Szüret:
első gyűjtemény
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
450m - 1980m
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Fekete tea BIO ST DARJEELING SFTGFOP1 PUTTABONG 100%

A tea főzete és íze

A Darjeeling Tea SFTGFOP1 Puttabong BIO/2022 nagyon kellemes, virág ízű, és friss illatú tea. A tea főzete sötét, aranyszínű, egy adag teát, akár háromszor is újra leönthet, a főzete mindig más élményt fog nyújtani.

A tea eredete

A Puttabong Garden körülbelül 22 km-re fekszik Darjeelingtől. A neve átfordítva "a zöld levelek házát" jelenti, és ez a teakert teljesen hű maradt a nevéhez. Az egyik legnagyobb teaültetvény mintegy 440 hektáron fekszik Kanchenjunga hófödte hegyei alatt. Érdemes megemlíteni néhány érdekes elsődlegességét.

Puttabong (Tukvar) az első ültetvény Darjeelingben. 1852-ben Dr. Campbell épp itt ültette el az első teacserjéket. Északkelet-Indiában, Puttabongban kezdték el elsőként kereskedelmi forgalomba hozni a teabokrokból származó betakarítást. Itt használtak először metszőgépet. És mindezekhez társul az is, hogy Puttabongnak van a legjobb kórháza Darjeelingben.

Ennek a területnek valóban van mivel büszkélkednie. A tiszta hegyi levegője, az egyedülálló talajösszetétele, és a magasabb tengerszint feletti magassága mellett híres a rég nem változó termelési, és termesztési folyamatairól. Céljuk, hogy egyedi egészséges teát állítsanak elő, amely teljesen biztonságos a természet számára is. A Puttabong Tea Estate tulajdonosai hozzájárultak a helyi táj biodiverzitásának a fenntartásához. A teacserjék a fű, a magas fák, és a gyógynövények közelében nőnek. A teakert saját vermikomposztot állít elő, szarvasmarhafajtákat tenyészt, így természetes műtrágyát állít elő.

Darjeeling SFTGFOP1 Puttabong BIO/2022-et repülővel hoztuk el Önöknek. Az első tavaszi, fiatal teák különleges kezelést igényelnek. A tealevelek törékenységének, és a lédússágának a megőrzése érdekében a feldolgozásuk után a lehető leghamarabb időn belül el kell juttatni a fogyasztóihoz. A tea rajongói türelmetlenül várják, a tea ára gyakran csillagászati magasságik emelkedik. Ebben az esetben maximálisan támaszkodhat a tea minőségre. Az SFTGFOP1 (Super Fine Tippy Golden Flowery Orange Pekoe) rövidítés nyilvánvalóvá teszi, hogy már szinte megtiszteltetés, hogy ilyen kiváló minőségű teát fogyaszthat. Elbűvöli Önt a szépen hengerelt leveleivel, illatával, és az ízével.

Hatásai - teák

Fekete tea
Hatásai - fekete tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 80-95°C Elkészítési idő 3-5 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

  1. Öntse le a Darjeelinget 80-95 ° C-os vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
  2. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
  3. Áztatási idő 3-5 perc (fedett csészében), utána szűrje le.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


DARJEELING SFTGFOP1 SINGELL BIO / 2022
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

DARJEELING SFTGFOP1 SINGELL BIO / 2022

Minden év más. Az első szüret Darjeelingból régóta várt esemény. Az értékes teák pár nap alatt kiküldésre kerülnek a világba. De vigyázat - korlátozott mennyiségben. Csatlakozzon a teaimádók közé, akik India tavaszi ízeit kóstolgatják. A Singell teakert már 1861 óta egyedülálló teákat termel. A First Flush Darjeeling 2022 megörvendezteti virág és méz ízével. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

DARJEELING FTGFOP1 FIRST FLUSH NAMRING / 2022
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

DARJEELING FTGFOP1 FIRST FLUSH NAMRING / 2022

A nyugat-bengáli Namring megosztja velünk az első tavaszi szüretét. Az indiai domboktól illatos ealevelek néhány nappal ezelőtt érkeztek meg hozzánk repülővel. Mi pedig azonnal fel is kínáljuk Önöknek, mivel azt szeretnénk, hogy a régóta várt Darjeeling FF - ből származó tapasztalata tökéletes legyen. Ez a tea olyan teakertből származó tea, amely több mint egy évszázados hagyományokkal, és kiváló hírnévvel rendelkezik, és mindezeken felül isteni az íze. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »