06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

DARJEELING SFTGFOP1 PUTTABONG BIO/2021

Kód: 1439

A puttabongi teakertben bengálul, és angolul egyaránt beszélő embereket fog hallani. Gyönyörű, friss, és zöld teafák cserjéit csodálhatja meg. 1852 óta a tearajongókat az egész világon, édes aromájú, és ízletes tealevelekkel látják el. Az első tavaszi betakarításból származó tea egyenesen az ültetvényekről repül Önökhöz. Az exkluzív, kézzel betakarított tealevelekből készült tea BIO minőségű, lágy, és frissítő.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
India
Vidék
Vidék:
Darjeeling
Íz
Íz:
Virágos
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
15 éves kortól
Szüret
Szüret:
első gyűjtemény
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
450m - 1980m
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Fekete tea BIO ST DARJEELING SFTGFOP1 PUTTABONG 100%

A tea főzete és íze

A Darjeeling Tea SFTGFOP1 Puttabong BIO / 2021 nagyon kellemes, virág ízű, és friss illatú tea. A tea főzete sötét, aranyszínű, egy adag teát, akár háromszor is újra leönthet, a főzete mindig más élményt fog nyújtani.

A tea eredete

A Puttabong Garden körülbelül 22 km-re fekszik Darjeelingtől. A neve átfordítva "a zöld levelek házát" jelenti, és ez a teakert teljesen hű maradt a nevéhez. Az egyik legnagyobb teaültetvény mintegy 440 hektáron fekszik Kanchenjunga hófödte hegyei alatt. Érdemes megemlíteni néhány érdekes elsődlegességét.

Puttabong (Tukvar) az első ültetvény Darjeelingben. 1852-ben Dr. Campbell épp itt ültette el az első teacserjéket. Északkelet-Indiában, Puttabongban kezdték el elsőként kereskedelmi forgalomba hozni a teabokrokból származó betakarítást. Itt használtak először metszőgépet. És mindezekhez társul az is, hogy Puttabongnak van a legjobb kórháza Darjeelingben.

Ennek a területnek valóban van mivel büszkélkednie. A tiszta hegyi levegője, az egyedülálló talajösszetétele, és a magasabb tengerszint feletti magassága mellett híres a rég nem változó termelési, és termesztési folyamatairól. Céljuk, hogy egyedi egészséges teát állítsanak elő, amely teljesen biztonságos a természet számára is. A Puttabong Tea Estate tulajdonosai hozzájárultak a helyi táj biodiverzitásának a fenntartásához. A teacserjék a fű, a magas fák, és a gyógynövények közelében nőnek. A teakert saját vermikomposztot állít elő, szarvasmarhafajtákat tenyészt, így természetes műtrágyát állít elő.

Darjeeling SFTGFOP1 Puttabong BIO / 2021-et repülővel hoztuk el Önöknek. Az első tavaszi, fiatal teák különleges kezelést igényelnek. A tealevelek törékenységének, és a lédússágának a megőrzése érdekében a feldolgozásuk után a lehető leghamarabb időn belül el kell juttatni a fogyasztóihoz. A tea rajongói türelmetlenül várják, a tea ára gyakran csillagászati magasságik emelkedik. Ebben az esetben maximálisan támaszkodhat a tea minőségre. Az SFTGFOP1 (Super Fine Tippy Golden Flowery Orange Pekoe) rövidítés nyilvánvalóvá teszi, hogy már szinte megtiszteltetés, hogy ilyen kiváló minőségű teát fogyaszthat. Elbűvöli Önt a szépen hengerelt leveleivel, illatával, és az ízével.

Hatásai - teák

Fekete tea
Hatásai - fekete tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 95 °C Elkészítési idő 3-5 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

  1. Öntse le a Darjeelinget 95 ° C-os vízzel 1 teáskanál 1,5-2 dl arányában.
  2. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
  3. Áztatási idő 5 perc (fedett csészében), utána szűrje le.

Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


DARJEELING FTGFOP I FIRST FLUSH BIO - fekete tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

DARJEELING FTGFOP I FIRST FLUSH BIO - fekete tea

Kitűnő tea az első szüretből! Darjeeling bio minőségben, tejesen aromás ízű virágos beütésekkel. A kézzel készített tea világszerte híres a fanyarság, frissesség és a könnyedség közötti kölcsönhatása miatt. Tea imádók közé tartozik, merészséggel rendelkezik, akkor tegye kosarába az első osztályú indiai Darjeeling csemegét! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 489 Ft /250 g 3 395 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 12. 7. 2021

DARJEELING SFTGFOPI TEESTA VALLEY FIRST FLUSH / 2021
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

DARJEELING SFTGFOPI TEESTA VALLEY FIRST FLUSH / 2021

Az örökké havas Himalája alatt, ott ahol a színes ima zászlók keretezik a falvakat és a család a minden... Ott nő a különlegesen törékeny és hihetetlenül lágy tea. Így valahogy kezdődhetne a mese Darjeelingről. És nincs is messze az igazságtól. A Teesta Valley ültetvény kiérdemelve a legjobbak közé sorolható. A hideg köd, világos nap és az erős szél áll mögötte. Hála mindennek ez a helyi tea felejthetetlen. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
26 638 Ft /250 g 10 655 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 12. 7. 2021

DARJEELING SFTGFOP1 FF RISHEEHAT BIO / 2021
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

DARJEELING SFTGFOP1 FF RISHEEHAT BIO / 2021

Mint a bor a Champagne-ból Lanjaron sonka vagy a La Rotto Pontedera csokoládé, a Darjeeling tea is garantálja a legkiválóbb ízeket és a legmagasabb minőséget. Az első betakarításnál több millió tea imádó várja türelmetlenül. A Risheehat kertjéből kellemes, kiegyensúlyozott, gyümölcsös ízű, édes mézzel és finom fűszeres alátétekkel. Ne hagyja, hogy ez az egyedülálló, ökológiai termesztésű tea hiányozzon! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »