06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CHINA BANCHA PREMIUM - zöld tea

Kód: 928

Képzeljen el egy völgyet. Völgyet nagy tóval, amin ezer kis szigetecske található. Körben hegyek és hegyecskék emelkednek. Van, amelyeket mély erdők ölelnek, másokat pedig teaültetvények. Most már tudja, hogy a prémium Bancha honnan utazott. A nagyon kellemes, friss és édeskés tea egész napos fogyasztásra alkalmas. Épp hogy csak egy kis koffeint tartalmaz. De illatot és ízt, rengeteget.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 718 Ft /250 g 2 287 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 6. 22. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kína
Vidék
Vidék:
Zhejiang
Íz
Íz:
Virágos édes, Édeskés, Virágos, Füves
Gyerekek számára
Gyerekek számára:
12 éves kortól
Szüret
Szüret:
Utolsó betakarítás
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
600 - 900m

Összetétel

Zöld tea Bancha China 100%

A tea főzete és íze

A China Bancha Premium főzete világos, sárga színű. Az íze sima, nagyon kellemesen fű ízű, és a végén édeskés ízű. A fanyarsága alacsonynak, vagy közepesnek mondható. Ezt a teát több főzet elkészítésére is felhasználhatjuk. Fedezze fel az összes ízét Ön is.

A tea eredete

A Bancha egy hagyományosan Japánban gyártott tea. Az eredeti japán stílusban készült kínai változata sem érdemel kevesebb figyelmet. Az íze remek, és az alacsony koffeintartalmának köszönhetően egész nap fogyaszthatja. A China Bancha Premium Zhejiang tartományból származik. A teaültetvényei által híressé vált terület keleti partján található. A terület többségét dombvidék borítja, az éghajlata szubtrópusi, az éves átlaghőmérséklete 15 és 18 ⁰C között van. Zhejiang a kínai teagyártók egyik legnagyobb tartománya. Leginkább zöld teát, kisebb mértékben pedig fekete teát exportál. Ha érdekelné az ültetvények pontosabb elhelyezkedése, ahonnan ez a tea is származik, akkor eláruljuk Önöknek, hogy ez a tea QiandaoHu környékéről származik. A hatalmas, mesterséges Qiandao tóhoz kapcsolódó hely hatalmas idegenforgalmi látványosságnak számít. A vízterület 1959-ben jött létre az New Anjiang vízerőmű építésével párhuzamosan. A több mint ezer sziget meglátogatása mellett a turisták a környező erdőkben túrázhatnak, vagy meglátogathatják a helyi teaültetvényeket is. Az érdeklődők részt vehetnek egy igazi teaszertartáson, vagy részt vehetnek a helyi finom teák degusztálásában.

A Banchi termeléshez használt tealeveleket később betakarítják be. Ugyanis csak az alsó leveleket használják fel, amelyeket nem ér annyira a nap. A tealeveleket a hervadásukat követően gyorsan és többször meggőzölik, hogy megállítsák az enzimek természetes oxidációját. Ezután a folyamat után a teát tekercselik, szárítják, átválogatják, és végül csomagolják.

Hatásai - teák

Zöld tea
Hatásai - zöld tea

Tea csomagolásának bemutatása 

Egy erős alumínium tok, cipzárral, amely lehetővé teszi az ismétlődő zárást nyitáskor. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva, ezáltal ellenáll a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak. E három dologra a tea nagyon hajlamos, és nagy hatással van az ital minőségére.

Tea elkészítése

Hőmérséklet 70-80 °C Elkészítési idő 3 perc Mennyiség 1 teáskanál 1,5-2 dl vízhez

Használati útmutató

  1. A zöld teát öntse le 70-80 °C-os vízzel (kb. 2 perccel a forrás után) 1 teáskanál 1,5-2 dl arányban.
  2. Teáskannába való készítéskor adjon 1 teáskanállal többet hozzá.
  3. Áztatási idő 2-3 perc (fedett csészében), utána szűrje le.
Íz és tónus:
Intenzitás
Fanyarság
Tein mennyisége
Minőség
Többszöri leöntés

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manutea.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


JAPAN BANCHA PREMIUM - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JAPAN BANCHA PREMIUM - zöld tea

Erős, hosszú levelek, finom aroma, magas antioxidáns tartalom - ez a Bancha, zöld tea, amelyet a Japánok leggyakrabban étel mellé szolgálnak. Ihatja minden nap, ugyanis kevés teint tartalmaz, az íze kellemes és a hatásai nyugtatóak. Nem lehet megunni. A Bancha megismerése alap minden teaimádó számára. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
6 662 Ft /250 g 2 665 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 6. 22. 2021

SENCHA MAKATO - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

SENCHA MAKATO - zöld tea

Japánban tudják mi a jó. Az egészséges étel, szeretet a természethez, tisztelet és becsület. A japánoknak rendkívüli kapcsolatuk van a hagyományokhoz, nagyon gondosak és tisztelettudóak. Hasonló tisztelettel közelítenek már több ezer éve a tea termeléséhez. A híres japán teakertek adják a világnak a feledhetetlen illatokat és ízeket. Szállítjuk, hogy megoszthassuk Önnel ezt a csodálatot. Hagyja magát elcsábítani... Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 014 Ft /250 g 2 006 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 6. 22. 2021

YIN XIANG - zöld tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

YIN XIANG - zöld tea

A zöld teák nem veszítik el a népszerűséget. Ezért hoztunk Önnek egy újdonságot Guangxi-ról. Elegáns és friss, a Yin Xiang nevet a híres Qing dinasztia fejedelme után kapta. Fáradhatatlanul szolgálta a császár jólétét, amibe bele is halt. A történelem az árvizek elleni harcaival rögzítette. Az ő nevével ellátott tea fáradhatatlanul frissítő és megmentheti a kiszáradástól. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
5 070 Ft /250 g 2 028 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk kedd, 6. 22. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »